Mit csinálnátok, azzal a pasival, akit interneten ismertetek volna meg, szimpatikus, aranyos fiú, élő találkozáskor is jó volt, de van egy foghiánya elől?
Számít hogy dolgozik e a srác,illetve hogy rendes,dolgos pasi....miért van ez a foghiány,illetve mióta,mert én biztos hogy addig gyűjtenék,amíg meg nem tudnám csináltatni,pótolni a hiányt,mert szerintem ha erre-arra van pénze,nagy igénytelenségre vall,ha ezt meg elhanyagolja......ilyen esetben ne csodálkozzon ha faképnél hagyják...én is ezt tenném
Én pl ismerek olyat,akinél a drága teló,X-Box befigyel,de 4 éve nem csináltatja meg a hiányos fogát elöl......
25/L
Csatlakozom!
Engem is taszítani,de ha tényleg más dolgokra ott a pénz,más dolgok fontosabbak,akkor mellé még szánalmasnak is találnám az illetőt.....ha pl 5 foga hiányozna elöl,akkor előbb az X-Box,a drága telcsi,max utána a fog?
Pfff az ilyen nem pasi,hanem kisfiú,és messziről elkerülném......
Lehet , hogy nem meri megcsináltatni mert fél a fogorvostól. :)
Mint én...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!