Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit csinálnátok? Elhagynáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok? Elhagynátok az illetöt? Pasik véleménye is nagyon érdekel ök mit csinálnának?

Figyelt kérdés
Együtt vagyok egy 24éves sráccal én 18 vagyok. Én voltam neki az elsö minden téren. De 160kmre lakom viszont az ö városában voltam négy évet amiböl 1 évet vele laktam. Most fejeztem be a sulit és anyagi gondok miatt nem tudok ugyanazon a helyen tanulni. Viszont a szüleim barátaim nagyon szeretik és nem hajlandó lejönni az anyja miatt mert 3nap után hiányzik neki és mindent neki mind el. Szinte ö a csaja. Mikor tudok én megyek de ö semmit nem tesz a kapcsolatért. Nagyon idetes tipus a multammal az exemmel jön mindig. Nem törödik velem voltak olyan esték h sirva aludtam el hallotta de leszarta.nem vagyok nagyravágyó nem hajt a pénz a kocsi meg higy költsön rám. Csak azt akartam h szeressenek. Elfelejtette a szülinapom a nönapot soha nem kaptam töle semmit. Van h hetekig nem hiv mert elvárja h én hivjam mikor ö a fiú és neki van pénz a teloján.Ha szakitani akarok leszarja utána az anyja hív fel engem. 24évessen az anyja hivja fel a fönökét ha valami gáz van. Van hogy egymás mellett alszanak. Döntésképtelen nem tud dônteni amit az anyja mond azt csinálja. Most akkor mitncsináljak hagyjam vagy fogjam meg a kezét és hozzam ide magamhoz?
2013. júl. 5. 10:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus az ilyen nem férfi. Szakíts vele és élvezd az életet még fiatal vagy! Találsz ennél sokkal jobb pasit is! 23/F
2013. júl. 5. 10:11
 2/13 anonim ***** válasza:
Hagyd magára az anyjával...
2013. júl. 5. 10:12
 3/13 A kérdező kommentje:
Én is azon a véleményen vagyok hogy élnem kéne. Élvezni az életet. De viszont sajnálom mert ki akarna szakadni de mikor ott a lehetösége semmi. Inkább dolgozil 43ezért érettségivel szakmával az erdön mint nálunk 100ért mert az anyja azt modta neki
2013. júl. 5. 10:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Egymás mellett alszanak? Az kemény... hát figyi, ne haragudj, de abból, amit itt leírtál, ez nem férfi, de még puhap.csnek se nagyon nevezném, mert ahhoz p.cs kell. Én hosszú távon tutira nem bírnám... akármennyire szeretem, nem gyereket akarok, hanem férfit... 23/L
2013. júl. 5. 10:16
 5/13 ASOT ***** válasza:

Háát őszinte leszek!

1. Egy jó nagy hülye vagy hogy vele vagy/voltál.

2. Ott az anyucival van a legfőbb probléma.

Az anyjának lehetne eleve több esze, hogy a gyerekét életre próbálja nevelni, ne pedig arra h anyu szoknyája mögé mindig elbújhat. Ez valahol beteges.

Ez egy beteges ragaszkodás az anyjától aki mindezt sugallja a fiának.

Vagy kell egy karakán haver neki aki kiosztja őt meg az anyját is és elmondja a frankót legjobb ha egy rokon lenne.

De a tuti megoldást az anyja jelentené , mert ő az aki leginkább elküldhetné a fiát és felnevelné , mert ő még nem felnőtt.

2013. júl. 5. 10:32
 6/13 ASOT ***** válasza:
Ott amúgy meghalt esetleg az apa és ő az egyetlen gyermek?
2013. júl. 5. 10:33
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát igen kisfiú még.. nagyon.. és meg van halva ha nem láthatja az anyukáját mikor 1órára megy e.l otthonról akkor is hívják egymást telon. Ha nálunk volt óránként beszéltek.
2013. júl. 5. 10:33
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem nem halt meg hál isten az apukája csak ö egy papucs nem mer a feleségének visszaszolni se. Amúgy tudom hogy beteges mert volta pszichologusnál és megmondta hogy megfelelési kényszere van mindkét gyereknek az anyja felé mert van egy tesoja is.
2013. júl. 5. 10:37
 9/13 ASOT ***** válasza:

Szóval Muter a főnök....Az még egy dolog lenne h dirigál mert sok helyen előfordul,. de ez a fajta ragaszkodás a gyermekéhez mintha 5 éves lenne, meg néha együtt alszanak.

Neem...ez sosem volt normális. Majd akkor lesz probléma ha anyu nem lesz.

De ezt te nem fogod tudni megváltoztatni.

Hosszú távon a jövődet tekintve jobb ha hagyod...

2013. júl. 5. 10:45
 10/13 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hosszú távon nem menne. Nem lehet vele tervezni nem lehet vele beszélgetni sem. Az anyja marad mindig a mindene. Mondtam h neki is olyan nô kell mint az anyja de én nem fogok olyan .lenni.most is 1hete nem láttuk egymást és van pénze van a teloján pénz és nem jön nem hív. Azt várja hogy én keressem én menjek de hát hiszen ő a nő
2013. júl. 5. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!