Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit csinálnátok? Elhagynáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok? Elhagynátok az illetöt? Pasik véleménye is nagyon érdekel ök mit csinálnának?

Figyelt kérdés
Együtt vagyok egy 24éves sráccal én 18 vagyok. Én voltam neki az elsö minden téren. De 160kmre lakom viszont az ö városában voltam négy évet amiböl 1 évet vele laktam. Most fejeztem be a sulit és anyagi gondok miatt nem tudok ugyanazon a helyen tanulni. Viszont a szüleim barátaim nagyon szeretik és nem hajlandó lejönni az anyja miatt mert 3nap után hiányzik neki és mindent neki mind el. Szinte ö a csaja. Mikor tudok én megyek de ö semmit nem tesz a kapcsolatért. Nagyon idetes tipus a multammal az exemmel jön mindig. Nem törödik velem voltak olyan esték h sirva aludtam el hallotta de leszarta.nem vagyok nagyravágyó nem hajt a pénz a kocsi meg higy költsön rám. Csak azt akartam h szeressenek. Elfelejtette a szülinapom a nönapot soha nem kaptam töle semmit. Van h hetekig nem hiv mert elvárja h én hivjam mikor ö a fiú és neki van pénz a teloján.Ha szakitani akarok leszarja utána az anyja hív fel engem. 24évessen az anyja hivja fel a fönökét ha valami gáz van. Van hogy egymás mellett alszanak. Döntésképtelen nem tud dônteni amit az anyja mond azt csinálja. Most akkor mitncsináljak hagyjam vagy fogjam meg a kezét és hozzam ide magamhoz?
2013. júl. 5. 10:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Semmikepp ne eroszakoskodj. Tanacsot adj csupan. Es amikor nem hiv hetekig de az anyja igen, akklr mond meg: "Elnezest de most nem erek ra. Viszont hallasra." vagy fel sem vennem. En a helyedben eltavolodnek tole mert meg nincs megerve ara hogy felelossegetvallaljon erted es onmagaert es igy nem lehet tarskapcsolatot fenntartani.
2013. júl. 5. 11:16
 12/13 A kérdező kommentje:
Lehet talán ott rontottam el hogy mindig én hivtam én kerestem és eröszakoskodtam hogy hivjon meg ilyenek. Megfogom fogadni a tanácsod. De amúgy túl büszke. Hogy lehet egy férfit megtörni? Mi fáj a pasiknak a legjobban?
2013. júl. 5. 11:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Az ilyen beteges anya-gyerek kapcsolatban a 3.fél húzza úgyis mindig a rövidebbet.

Ha csak nem csicskulsz be, (laksz ott, adsz fel értük mindent, vagy te teremted meg magadnak ehhez a pénzt és a megélhetésed, mert ők semmit nem fognak segiteni), ugy esélyed sincs velük.

Ez a kapcsolat addig tart csak, amig TE teszel bele energiát és TE nem engeded el.

2021. jan. 29. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!