Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogyan szólnátok be, vagy mit csinálnátok, ha sokat bunkózna a barátotok egyik haverja?
Egyre jobban ki nem állhatom. Annyira sznob, és idegesítő a beszólásaival együtt már.
Általában odajön hozzánk, ha olyan helyen vagyunk, és elkezd bunkózni. Azt még elfogadtam, hogy a barátomat elég durván égeti előttem, de mikor a kapcsolatunkra, ránk tesz megjegyzést, az már túl sok. Egyszer elkezdte mondani, hogy most ahogy elképzel minket, szerinte úgy csináljuk, hogy én vagyok felül.
Meg szivatózik azzal, hogy itt meg itt volt a barátom találkozni egy csajjal. Stb és ilyen hülye témákon kattog állandóan.
Én meg lefagyok olyankor, szerintetek hogyan kezeljem? Mit tegyek?
Ha lenne reakciókézséged, amit abból, hogy nem szólsz vissza neki látom, hogy nincs.
Tehát próbálj meg visszaszólni neki. Legyél bunkó sértsd meg.
Erre a Te vagy felül dologra pl: sajnálom, hogy Te csak minket tudsz elképzelni, mert ugyebár veled ellentétben nálunk van szex.
vagy valami ilyesmit, nem kell ódákat zengeni, szépen ott ahol a legjobban fájhat neki, szimplán eltaposni.
köszi
a barátom sem mond semmit, ő lesz*rja... Jobb lesz ha bunkózok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!