Miért nem akarnak ismerkedni a jó pasik? Ti is tapasztaltátok már ezt csajok?
Nagyon régóta próbálok párt találni nem vagyok csúnya, sőt elég csinosnak mondanak. De egyszerűen nincs normális pasi, több társkeresőn is rajta vagyok bombáznak levelekkel, de mind unalmas, sablonos vagy baromi csúnya számomra.
Minap felmentem egy beszélgetős oldalra és rámtalált egy fiú, nagyon okos volt, nagyon szimpatikus, nagyon jól el lehetett vele beszélgetni, aztán kértem képet és meg is lepődtem, mert tök helyes volt. Kérdeztem ismerkedik-e stb. és mondta, hogy nem, most egy ideje már nem ismerkedik, szóval csak beszélget, hogy miért, arra nem tért ki. Én tettem a jeleket is, de ő nem vette. És nem igaz, hogy nem jöttem be neki, mert még képet se látott rólam. Aztán elköszönt, mert mennie kellet, de semmi elérhetőséget nem kért.
" de mind unalmas, sablonos vagy baromi csúnya számomra. "
-felszines vagy.
Őszinte leszek, megnéznélek téged, ha már ilyen nagyra tartod magad de másokat ilyen kevésre.
Ha akarod küldhetsz egy képet privátba..
Normális férfiak nem társkeresőn keresnek nőt, maximum múlatják az időt beszélgetéssel.
28F
Hát.. fajfenntartási ösztön, nem mindenkit érdekel.
Elkényelmesedik az ember, aztán ha belegondolunk.. jó, jó egy jó nő, jó a szex de hát megéri-e a sok munkát? Nem biztos hogy mindenkinek.
Meg annyi szerencsétlen csaj van, beléjük lehet unni egy idő után, aztán elmegy egy kicsit a nőktől az ember kedve.
De nem baj, nem szabad feladni, egyik félnek sem! :))
azért mert vagy lusták (én pl az vagyok mondhatni, de néha ráveszem magam) vagy mert jönnek a csajok így is ha nem csinál semmit olyan jól néz ki
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!