Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok mit gondoltok erről a...

Csajok mit gondoltok erről a 2 képről? Lefeküdnétek velem?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. júl. 7. 23:49
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
nyilván azért nem látszik a fejed, mert ocsmány... és személyszerint engem érdekel, és befolyásol az, h szex közben milyen pofát kell bámulnom. na jóét, későrejár!
2013. júl. 8. 00:02
 12/21 anonim ***** válasza:
A fej az fontosabb de mondjuk ez szubjektív. Nem a tested alapján fekszik le egy lány veled ha csak nem p*csa. Amúgy ja elég jól néz ki a tested de nem feküdnék le veled más fiúk is izmosak rajtad kívül ne telj el magadtól ..
2013. júl. 8. 00:09
 13/21 AlinaHella válasza:
Az első képen a hasad mintha azt mondaná 'Ubul'. Olyan mély hangon. Egyébként nem ezen múlik, de nem baj, ha izmosodsz még.
2013. júl. 8. 00:10
 14/21 anonim ***** válasza:
Hol van a krumpli??
2013. júl. 8. 00:12
 15/21 anonim válasza:
Ásd el magad.
2013. júl. 8. 00:16
 16/21 anonim ***** válasza:

Túl izmos vagy.

22/N

2013. júl. 8. 00:33
 17/21 anonim ***** válasza:

le, nyugi nincs Veled semmi gond,

a 2. kép jó N

2013. júl. 8. 01:09
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát aranyom , az én ráncos penyhüdt tőgyeim mellet mutattna csak valamit a te "feszes" tested
2013. júl. 8. 02:45
 19/21 anonim ***** válasza:
Hát aranyom , az én ráncos penyhüdt tőgyeim mellet mutattna csak valamit a te "feszes" tested .Ha gondolod szólok a lányoknak és kényesztethetsz minkett a kazalban a disznók között :P
2013. júl. 8. 02:45
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Még soha nem a test formájától függött, hogy lefekszem-e egy pasival. Sokkal fontosabb a közös hullámhossz, működik-e a kémia. És az arc sem utolsó szempont.

Elég felszínességre utal, ha valaki csak a külső alapján választja meg a kapcsolatait. A test folyton változik,bár még te nem érzed, mert fiatal vagy, de öregszik. A belső értékek sokkal többet érnek, és a kisugárzás, ami megszépíthet bármilyen testet.

Amúgy a képeidről az a véleményem, hogy szép a hasad, de cicid és karod alig van. Szóval gyúrj még! És nekem bejön, ha egy pasin van 1-2 szexi tetoválás is.

2013. júl. 8. 05:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!