Lányok mit gondoltok taylor lautner-ről? Lefeküdnétek vele? Szerintetek jól néz ki? Mutatnátok szexi képeket róla?
Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 19:39
1/24 anonim válasza:
Ahogy ránézek egy b.zi jut róla az eszembe,egyáltalán nem tetszik
2/24 anonim válasza:
Annak ellenére, hogy fiatalabb nálam néhány évvel szerintem nagyon sexy ;)
4/24 anonim válasza:
Nem jó a kérdés.
Őszintén melyik lány nem?
5/24 anonim válasza:
En kifejezetten miatta neztem meg a Twilight-sagat...
6/24 birge válasza:
"Őszintén melyik lány nem?"
Ö...mondjuk az első válaszoló meg én?Ja..és ne felejtsünk el még sok lányt se ...már bocs,de elég nevetséges,ha valaki azt hiszi,hogy minden lány oda van egy pasiért...
7/24 anonim válasza:
Inkább az a nevetséges, hogy ezért le kell pontozni valakit :D
8/24 anonim válasza:
Szerintem is hülyeség lepontozni valakit a véleményük miatt ilyen kérdéseknél,de ugye...az ego:D Szerintem,ha valaki nem ért egyet valakinek a véleményével ilyen fajta kérdéseknél,annak inkább kék kezet kéne adni,de mint láthatjuk,akinek tetszik a pasi azok lepontozzák azokat,akiknek nem és fordítva szintén:DSzóval nem piros kezet,hanem kék kezet kéne adni vagy pontozni se,mert nem hülyeséget mondanak csak nem értenek egyet miután ilyen kérdést tesznek fel,de mint már mondtam..az ego:D
9/24 anonim válasza:
Én most adtam neked egy zöldet :D
10/24 anonim válasza:
Az első válaszoló majdnem száz százalék, hogy nem lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!