Lányok mit gondoltok taylor lautner-ről? Lefeküdnétek vele? Szerintetek jól néz ki? Mutatnátok szexi képeket róla?
"de elég nevetséges,ha valaki azt hiszi,hogy minden lány oda van egy pasiért..."
Igen ám, de ő nem egy pasi, hanem maga a PASI.
"Azért nem fakadok sírva, jól tudom, hogy bizonyos lányok a szexuális életüket egymás között oldják meg."
Gratulálok az IQ szinthez...most komolyan besértődtél,mert nem tetszik egy pasi?..gratulálok,de tényleg,látszik,hogy nem vagy komplett,ha neked ez a pasi tetszik,akkor már minden lánynak oda kell érte lenni?ennyi erőből,ha neked a piros a kedvenc színed és nekem nem tetszik,akkor rögtön fel vagy háborodva?tudom mit?nem fogok leállni veszekedni,mert látom,hogy az IQ szinted egyenlő a 0val,az egód az egekben és bármit is mond neked bármi,úgy se fogod megérteni,reménytelen eseteken nem tudok segíteni...
"Bizonyos lányok a szexuális életüket egymás között oldják meg"
Gondolom rám is céloztál ezzel.Legközelebb jobb,ha figyelsz,hogy mit írsz,mert a hozzászólásaidból következtetve neked sose volt,nincs és soha az életedben nem is lesz pasid,szóval te a szexuális életedet más lányokkal oldod meg vagy a kezeddel(vagy egy tárgyal).Miből gondolom,hogy pasi nélküli voltál,vagy és leszel örökre?mert te csak a "drága,kis" taylorodat látod csak férfinak.Veled ellentétben nekem van barátom,ami neked sose lesz,arról meg felesleges álmodnod,hogy taylor felesége leszel,mert úgyse leszel,szóval miután jól levezetem a mondandómat kijelentem,hogy én se szándékozok vitatkozni,mert látom józan paraszt eszemmel(ami neked nem jutott ki),hogy felesleges olyannal vitatkozni,akinek még józan paraszt esze sincs.Ebben a vidiben meg remélem magadra ismersz(amikor a rajongókról beszélnek)
http://www.youtube.com/watch?v=WhSKEiGYlD0
Annyit segítek,hogy te vagy az,aki csak,akkor reagál a tévé előtt amikor pasikat mutatnak
Ilyen jókat már régen röhögtem.
Nekem is van barátom (több is) sőt még feleségem is, azonkívül egy fiam, két unokám.
Az szerintem is valószínű, hogy az első válaszoló nem LÁNY. Én arra tippelnék, hogy NŐ...
Nekem se tetszik amúgy, sőt... De hát ez van.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!