Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok szerintetek szép a szemem?

Lányok szerintetek szép a szemem?

Figyelt kérdés
[link]
2013. júl. 6. 23:10
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
100%

Hat ez besza_ás... Öldöklő szemöldökök :-D Ha még egy kicsit jobban kinyitod a szemeid akkor lehet kiesnek... A kinezet egy dolog, de amilyen kis kiedves meg rendes vagy hát, nem tudlak hova tenni. Hogy áll már a fejeden az a mici? A cipőd legalább betudod kötni? Mondanám, hogy keress egy nőt, hátha lenyugtat, de nyilván nem tudnál vele mit kezdeni, pff

A Kiszel Tünde rokonod? Nem lepődnék meg XD

2013. júl. 7. 16:49
 52/68 anonim ***** válasza:
Jó vagy undoríto, 75% voltam:DDDDD
2013. júl. 7. 17:13
 53/68 anonim ***** válasza:
100%
Szemöldök nem vagyok cigány, sőt a te szintedre sem alacsonyodok le, de ha nagyon keménykedni akarsz akkor összehozhatunk egy eseményt, és ne nagyon cigányozz mert elintézem, hogy örökre le legyél inne tíltva, títottak itt már le kevesebbért is embereket, szóval nyugodj meg, és szedd ki a szemöldököd inkább.
2013. júl. 7. 18:56
 54/68 anonim ***** válasza:
100%
Megmutattalak az asszonynak is és azt hitte, hogy lány vagy... A szemed tetszik neki, már egyből kiszúrta, hogy photo shop... vagy mi... Kerdezi, hogy: pattognak a bolhák?
2013. júl. 7. 19:03
 55/68 anonim ***** válasza:

Jah szemöldök, írd meg te a címed, ha annyira kemény legény vagy, megteszem neked azt a szívességet, hogy elmegyek hozzád, és megmutatom a jobbikos báttyádnak milyen nyomi öccse van, sőt egy jó kis lejárató kampányt is össze lehetne hozni:)

Jó színben tűnnél fel hidd el:)

Ez az undoríto:DDD

2013. júl. 7. 19:07
 56/68 anonim ***** válasza:
Szőrszemű, én már megírtam neked a várost és mondtam, hogy írj privátot a pontos címért. Azóta is várom, fostos nyúl.
2013. júl. 7. 19:16
 57/68 anonim ***** válasza:
100%

hetente vagy kéthetente szoktál szemöldököt mosni?

Csak azért mondom, mert kicsit zsírosnak látszik.

A szemed nagyon szép, bele is szeretett a 2 éves hím fókám:)

a sapkás képem úgy vigyorogsz, mintha besz*tál volna, csak nincs aki kicserélje a pelust.:) Talán épp nyaraltak a szüleid?:)

2013. júl. 8. 11:24
 58/68 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__456..

gondoltam ,figyelmeztetlek titeket. a héten ez az 5. ilyen kérdése....

2013. júl. 9. 10:42
 59/68 anonim ***** válasza:
2013. júl. 9. 10:46
 60/68 anonim ***** válasza:
Nagyon egy nyomi gyerek ez a szemöldök betyárrrrrrrrrrr :D
2013. júl. 9. 11:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!