21/68 A kérdező kommentje:
várom az üziket talizni akarok egy ilyen helyi kiskirállyal aki.ugy érzi hogy beszólogathat következmények nélkül másoknak remélem nem szartok be ti kemény csávókák egy szemöldök királytól meg egy ilyen kis gyökértől na hajrá kemény fiuk irjatok :-D
2013. júl. 6. 23:35
23/68 A kérdező kommentje:
ha nem ijedsz.meg a 60 kilomtól akkor mersz talizni is gondolom nemcsak itt mersz ugatni :-D
2013. júl. 6. 23:37
24/68 anonim válasza:
Only a Sith deals in absolutes.
25/68 A kérdező kommentje:
Én élőbe is vállalom magam a helyi.kiskirályokkal szemben akik itt élik ki magukat a gyikon tök.szánalmasak nevetségesek :-D
2013. júl. 6. 23:38
26/68 anonim válasza:
Jöhetsz, Nagykanizsára. Ha írsz privátot megírom a pontos címemet is, jöhetsz bármikor és jól leborotváljuk a szemöldöködet, hogy elviselhetően nézzél ki.
27/68 anonim válasza:
Szeretem az ilyeneket, mérgelődj csak, imádni valóak az ilyen kis dühkitűrések.
28/68 anonim válasza:
Embeeeeeeeer!! Ne égesd már magad...nem érzed ezt gáznak?? Menj aludni, felejtsd el ezeket az embereket, mert úgyis te jössz ki sz@rul a dologból...
30/68 anonim válasza:
Olyan "épp most erőszakoltam meg valakit fejed van"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!