Őszinte vélemény:
- Iszonyú "bozontos" ez a szemöldök, és ijesztő...
- A szemed nem attól lesz szép, hogy kék (az genetikai adottság), hanem, hogy "tartalmas"...A tekinteted olyan, mint egy átlagos tinié (ezzel ezt megválaszoltam). A kék szem nekem általában bejön...
- Ez a mosoly tényleg nagyon...homos...És hül*e gyerek effektust ad az arcodnak, személyiségednek!
- A sapkát inkább felejtsd el, az csak bizonyítja, hogy hül*e gyerek is vagy :D
Összegezve: alakítsd már ki a személyiséged, és nőj fel!
Jah, elfelejtettem: A séród nem áll jól, nem illik a "személyiségedhez" (már , ha van egyáltalán), nem illik hozzád, inkább így mondom :D
Vagány nem ettől leszel, az belülről jön ;)
45. kommentedre kérdező, ha nekem valóban nem lenne személyiségem, akkor miért tapadnak rám a csajok bárhová megyek? Te itt hány csajtól kaptál elismerést kép alapján?? És szerinted te jobban nézel ki, akkor minek rakod ki a képed ide?? Megadtad magadak a kérdésedre a választ.
Mit vársz?? Ez nem társkereső, nem közösségi oldal, itt a véleményt kérdezted, arra kapsz választ.
És amilyen fejeket vágsz a fényképeken, ne csodálkozz, hogy mindenki leolt, mert azt is érdemled.
Már sokadik alkalommal rakod ki a képeket magadról, és mindig csak oltást kapsz, egy pozitív válasz nem érkezik soha.
És ezek után még nekünk nincs személyiségünk?? Neked szemöldök betyár, nem hogy személyiséged, de még büszkeséged és önbecsülésed sincs, és olyan éretlen vagy mint amit a szavaidból ki lehet olvasni...
És egy srác, nem ír olyan szavakat másik srácoknak, hogy "talizni" ennél nagyobb buzulást csak a mondat végi írásjeleid tanusítanak...Sp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!