Csak én nem értem a mai fiatal lányokat?
Elvárják, hogy nekik csak helyes fiújuk legyen, ha egy fiú csak átlagos külsőre már rondának nevezik. A legtöbb lány a testén kívül semmit sem tud adni, mégis akkora egója van, hogy az már ijesztő és szánalmas. Legutóbb egy kövér csaj pofázott be fb-n, hogy ő így tökély, ahogy van, őt ne fikázza senki, de ez a lány egy tök átlagosan kinéző fiút meg rondának nevezett és kinevett. Miért ilyen kegytlenek? Miért tehetnek a lányok meg mindent, meddig kell még tűrnünk ezt?! Aki rendes fiú létére, azt észre sem veszik a lányok, csak azokba a fiúkba tudnak beleszeretni is, észrevettem, akik ilyen menő kis raj páwák vagy jóképűek, izmosak. Na meg általában ilyen bunkó, agresszív srácok még a máasik nagy kedvenceik a cuki fiúk mellett. Komolyan, most aki ezekbe a csoportokba nem tartozik bele, meg dögöljön meg egyedül meg sírjon már kínjában, mert úgyis mindig csak csúfolják a lányok meg lenézik. Például ha egy átlagos kinézetű fiú lájkolja egy lány kiírását, akkor máris tiltva lesz, hogy nem is szólhat hozz meg nem is írhat hozzá többet a csaj bejegyzéseihez. Mégis milyen alapon tehetik ezt emeg a lányok, mitől jobbak ők egy fiúnál?!
Én olyan fiú vagyok, aki egy normális lányra vágyik, de hát így ezeket látva, meg tapasztalva, ami élőben is megy, hát teljesen kiábrándultam, már nem is hiszem, hogy van még rendes lány, akiv nekem kellene. Komolyan mondom már értem miért mennek el sokan egy prostihoz. MÉg az is becsületesebb és tisztességesebb a legtöbb átlagos meg csúnya fiúval, mint ezek a mai lányok, akik állítólag olyan csodálatosak, hogy egész világban a magyar lányokat tartják a legszebbeknek. Mégis kit érdekel, ha belül rohadtak? Kinek kellenek ilyen lányok és még csak nem is kell szépnek lenniük, hogy kegyetlenek legyenek és üresek, felszínsek belül. Ez a legjobb az egészben.
Na most legalább megkönnyebbültél...
Lájkolja, kiirás, megossza, tiltja, kommentel... szállj már le az fb-ről. Na a normális lányokat pont, hogy nem ott fogod megtalálni. Járj valami közösségbe, ismerkedj ott.
Én egyébként fiatal lánynak számítok és hányoingerem van a páva, cuki, szépfiúktól. Úgy vagyok vele, hogy a srác nézzen ki valahogy azért, de a belső sokkal fontosabb, na meg hogy valami értelem is szoruljon belé. Sok fiú is ennyi erővel csak a testét tudja nyújtani.
A legndorítóbb meg az, amikor azt hiszik, hogy én sem vagyok másra képes. A normális fiú is kevés, de vannak helyek, ahol lehet találni belőlük.
Na, én nem ilyen vagyok. Pedig lány vagyok, 17 éves. Érdekes, a barátnőim sem ilyenek.
Annyira nem kéne általánosítani.
Ennyi erővel én is tudnám írni, hogy jajj a fiúknak csak a vékony lányok kellenek... De túl vagyok ezen a szinten.
Sajnálom, hogy a te ismeretségi körödben nincsenek normálisak, de ebben akkora hülyeségek vannak, ember.
"Például ha egy átlagos kinézetű fiú lájkolja egy lány kiírását, akkor máris tiltva lesz, hogy nem is szólhat hozz meg nem is írhat hozzá többet a csaj bejegyzéseihez"
Légyszíves... Ez már nevetséges, hogy ilyet írsz. Nekem ilyen meg se fordulna a fejemben :'D Nagy szánalom lehet a csaj, ha tényleg megtette.
Elmondom neked, hogy az a fiú, akibe már majdnem két éve szerelmes vagyok, hogy néz ki: vékony, olyan magas mint én (3 cm-vel magasabb), szemüveges, esetlen a mozgása. Szóval egyáltalán nem az a "húúúúúdejópasi:$". Ezzel szemben: megértő, udvarias, kedves, OKOS, intelligens, iszonyat milyen édes a mosolya, a szemei elképesztőek, azokat a dolgokat imádja, amiket én. Egyszóval, a belső tulajdonságai tökéletesek. És így külsőre is tökéletessé vált számomra.
Nem tudom, hogy én "normális" vagyok-e szerinted, de úgy gondolom igen. Szóval gondolkozz, mielőtt elítéled a "mai lányokat"...
*wupp-wupp pávagyerek*
Van egy csomó lány akire ez igaz de nem mindegyikre. Én soha sem külsőbe szerettem bele egy fiúba hanem hogy milyen velem. Ha bunkó mehet is el de ha kedves, vicces stb. akkor maradhat.:) 15/L
". Miért ilyen kegytlenek? Miért tehetnek a lányok meg mindent, meddig kell még tűrnünk ezt?! "
Egyértelmű, náluk van a pina.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!