Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan 50 körüli férfiről, aki a fiatal, huszonéves lányokat elég illetlenül megnézi?
hogy minden tiszteletem az övé
amelyik lány erre vevő, azt nem kell sajnálni, hiszen benne van a dologban
Volt itt, ahol lakom, egy 40-50 körüli pali, aki minden nőt rendesen megbámult és nem zavartatta magát. Nem ribis öltözetűekre kell gondolni, hanem átlag nőkre. A buszon folyton fiatalasszonyok mellé ült le, akkor is, ha egy csomó szabad hely volt a buszon. Egyszer leült sréhen elém és folyton hátrafordult és alaposan megbámult. Nem látta, hogy én meg őt nézem, mert napszemüveg volt rajtam. 2x tűrtem, harmadszorra megkérdeztem jó hangosan, hogy mi a francért bámul? Mire ő: "miért, nem szabad? " Erre én: "hát ilyen sóvárogva nem." Na onnantól nem mert rámnézni. Pár nő odajött hozzám az eset után és gratuláltak, hogy végre valaki megmondta neki.
Szerintem a manusz (akiről írsz) már rég kefélt, azért nem bír magával.
25L
Amikor érettségiztem, az egyik csaj nagyon kivágott ruhában és miniszoknyában ült le az első padba, és a lábait széttárta, hogy mindent láthasson a tanár.
A kérdésekre csak nyögött, de nem tudott válaszolni. A tanár egy ideig tűrte, majd megadta neki a kettest. De hozzátette, csak azért nem egyest adott neki, mert élvezte a "belátást".
Nem a prof a hibás, hanem a nő. Nagy melegben sem kell mindent megmutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!