Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan 50 körüli férfiről, aki a fiatal, huszonéves lányokat elég illetlenül megnézi?
Nálunk az egyetemen is voltak olyan lányok, akik direkt így öltöztek ki, azt remélvén, hogy ilymódon pozitívabb vizsgaeredményt produkálhatnak. A tanárok javára legyen mondva, nem fedeztem fel, hogy ennek hatása lett volna a jegyre. Az nagyon durva ha igaz valamelyik előttem szóló, hogy a tanár a "belátásra" adta meg a kettest. Jó kis ribanc az ilyen csaj.
Nálunk egy ilyen 40-50 közötti elvált, lepusztult lelkivilágú egyetemi prof. dugta a lányokat. Kollégájától tudom, akivel az egyetem után dolgoztam együtt, hogy külföldi tanulmányútért volt hogy lefektetett diáklányokat, nem egyszer. Na azt nem tudom elképzelni, miken mehetett már keresztül az életben egy olyan csaj, aki egy 3 hónapos külföldi kurzusért képes ilyesmire.
én sem vettem észre sem középiskolában, sem az egyetemen, hogy a kirívó öltözködés befolyásolta volna a férfitanárokat, de úgy látszik, kivétel erősíti a szabályt.
hát, vannak ilyen lányok, akik képesek mindenre. én nem tudnék ilyet tenni, de kinek mi az értékrendje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!