Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szörnyű nem? Hetente erőszakolnak meg fiatal lányokat
elősször Bándy Kata, majd Páva zsolt lánya, aztán ez is: [link]
Undorító prverz beteg állatok
Az erőszak még hagyján, de ők meg is haltak :(
Viszont ha már szörnyülködsz, nézz körül a környezetedben,
nem kell messzire menni. Biztosan van olyan ismerősöd, a-
hol családon belül történt erőszak (nem feltétlen nemi,
hanem pl férj bevert egyet az asszonynak).
Az a szörnyű, hogy az emberek ilyenek. Leülnek, megnézik
a Balázs show-t, jót röhögnek, hogy mennyire hülyék az
emberek, aztán felállnak a tv elől, és csinálják UGYANAZT.
Önkritika 0.
És persze legtöbbször az ember nem is tudja, hisz ez a
4 fal között marad.
váó, de durvát írhattam, törölgetik innen a válaszaimat! Azt a mindenit! :D
nem érdekel, én leírom még egyszer: miért gondolja bárki is, hogy aki megerőszakol másokat, annak annyira jó? lehet, hogy ezerszer rosszabb neki, mint annak, akit megerőszakolnak. ilyesmit írtam eddig is, csak senki nem vette a fáradságot, hogy normálisan értelmezze. ugyanis egy szóval se mondtam, hogy nem ítélem el az erőszakolókat.
"Undorító prverz beteg állatok" - ez is egy hozzáállás, és mindenki magáról mond véleményt. kérdező, azért kulturáltan is lehetne beszélni a témáról. de hát valahol ki kell élni a gyűlölködési hajlamait mindenkinek, hogy leállatozzon másokat.
Egyébként honnan veszed ezeket, hogy az erőszakolónak lehet rosszabb? Ez egy állatias ösztön kiélése. Egy ösztön kiélése mikor szar? Nyilván élvezi valamilyen szinten.
Én is szívesen megbsznék egy csomó lányt, mégse teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!