Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem teszem egy nálam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem teszem egy nálam jóval idősebb férfinak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Igazából Ő sem közömbös nekem viszont arra szeretnék választ kapni hogy milyen jelekből jöhetnék rá vagy tudhatnám biztosra hogy milyen érzelmeket táplál irántam?

2013. ápr. 7. 14:34
 1/4 anonim ***** válasza:

mondjuk kérdezd meg.:)

ha elég felnőtt akkor el tudja mondani,ha meg nyuszi akkor nem

2013. ápr. 7. 14:35
 2/4 anonim ***** válasza:
A kapcsolat létrejötte sok mindentől függ. Első, hogy ne legyen nős és ne rondíts így bele semmibe! Ha minden tiszta, áldásom rátok. Szerintem közölni fogja érthetően, hogy bejössz neki, ha nem, akkor béna.
2013. ápr. 7. 14:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Ki hany eves?
2013. ápr. 7. 14:40
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!

Hiába érezzük a szikrát ha egy bizonyos jogviszony miatt nem kerülhet sor a vallomásra...még kb 1,5évig

2013. ápr. 7. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!