Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha ti meglátnátok egy ilyen...

Ha ti meglátnátok egy ilyen lányt, mi jönne le, tetszene?

Figyelt kérdés

167 centi és 63 kiló . platinaszőke körben felnyírt haj,fej tetején meghagyva kb 20 centire és oldalra fésülve ( ilyesmi csak ugye szőkében ) . Sötétkék óriási gülüszemek / kontaktlencse / fehér bőr és vörös ajak /rúzs/ 80C mellek és 10 mm fültágító, hegyes nagy körmök ( piros, bordó )

zenei stílus : Metallica,Rammstein,Korn,System of a Down, 30 seconds to Mars,Avenged Sevenfold, Ramones,Nirvana, Bring me the Horizon,Black veil Brides, Slipknot

kort is írjatok légyszi!

2013. júl. 6. 19:43
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Nah látod ez itt a baj.A zsidókkal égvilágon semmi probléma de a c*gányokat utálod.A zsidók messze többet ártottak a világnak mint a romák de se baj.Az egy dolog hogy itt Mo-n jobban lehet látni de elvégre de követed a világ dolgait hisz 14 évesen már annyi mindent tapasztatltál láttál ... :D Cigányok megkéselték apád és innentől mocsok mind mert fehér ember vagy akármilyen ember nem késelt még.

Gyűlölöm a c*gányokat állatok a zsidókat nem de ettől még tudom mi hogy van és nem vagyok rasszista 14 évesen meg pláne nem itt járt az eszem. És haladjunk a korral? Tudod mi lesz ha így haladnak a dolgok ? Pár 100 éve sem kell mire ovisok dugnak és az összes ember olyan szinten degenerált lusta k*csög lesz hogy kipusztul az emberiség. Jobb ha felébredsz kislány.

2013. júl. 6. 21:12
 32/34 anonim válasza:
45%

Na ide figyelj te gyerkőc!

13 évesen fültágító? 100 méteres körmök?

Én biztos nem engedném meg ezt a 13 éves gyerekemnek. Ha már érett gondolkodása van, akkor jó, e 13 évesen biztos, hogy nem. Neked akkor miért van 13 évesen? Az egyértelmű, hogy a te gondolkodásod az minden, csak nem érett.

Azt mondod haladjunk a korral. Oké, haladjunk, de ez szerintem nem azt jelenti, hogy egy elcseszett stílust kéne követnünk és 500 méter sugarú fültágítót kéne hordanunk, mert ez ehhez az elcseszett stílushoz tartozik.

Tehát te 13 évesen ne mondjad azt az embereknek, többségében majdnem, vagy már felnőtteknek, hogy haladjanak a korral, amikor te még szinte csak most kerültél az élők sorába, mások pedig már generációkat láttak felnőni és te magyarázol, hogy haladjunk a korral.

Te egy nagyon éretlen gyerek vagy, aki a kinézetével akar kompenzálni.

Azt mondod rasszista vagy, de nincs bajod a zsidókkal, cigányokkal. AKKOR NEM VAGY RASSZISTA. Tudod mit jelent az, hogy rasszizmus? A rasszista külső alapján ítéli el az embert és ha fehér a rasszista, akkor sosem lesz fekete barátja, akármilyen normális is az szerencsétlen fekete, mert FEKETE, a fehér pedig RASSZISTA. Ha mégis legnagyobb barátok lesznek, akkor pedig nem RASSZISTA! ÉRTED????

Azt meg végképp nem tudom felfogni, hogy hogy képzeled azt, hogy kiírsz egy ilyen kérdést, várod a válaszokat, megválaszolja valaki, te meg azt írod neki, hogy retek gyorsan fogd be a pofádat.

Szüleid nem foglalkoznak veled?

Hülyegyerek!

2013. júl. 6. 21:26
 33/34 anonim ***** válasza:
Rohadt jó zenéket hallgatsz, de kb az elsővel együtt futnék el
2013. júl. 6. 22:10
 34/34 anonim ***** válasza:
nem jönne be, elképesztő műanyagnak tűnik a csaj, és feltűnési viszketesége van.
2013. júl. 7. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!