Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sikerülhet? Fiúk! Tetszene...

Sikerülhet? Fiúk! Tetszene nektek?

Figyelt kérdés

Van kb. 20 fiú akiknek tetszem, de én mégis más fiúért vagyok oda.

Mindig azt olvasom, hogy nem csak a fiúk kezdeményezetnek, a fiúk általában örülnek ha kezdeményez egy lány?

Hogyan csináljam? Így lehet jó kapcsolat és nem fog kutyának nézni azért, mert én kezdeményeztem és nem olyan mintha én lennék oda érte?

2013. júl. 2. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:
nincs abban már semmi meglepő ha a lány kezdeményez. Mindenki azzal jön hogy a fiúknak kell kezdeményezni ahogy régen, igenám, de ilyenkor elfeljetik, hogy a lányok sem olyanok már, nem úgy reagálnak egy közeledésre mint régen. Menj csak oda bátran, puhatolózz hogy nem foglalt-e, és üljetek be vhová, vagy kérd meg hogy kísérjen el ide-oda ha ráér, kezdetnek
2013. júl. 2. 19:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket.:)
2013. júl. 2. 19:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen örülünk ha kezdeményeztek. Főleg hogy egyre több az olyan srác aki önbizalom hiányban szenved. És szerintem ez nem bélyegzi meg a kapcsolatot sem. :)
2013. júl. 2. 19:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is remélem, hogy csak örülni fog neki ez a fiú.
2013. júl. 2. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!