Ha ti meglátnátok egy ilyen lányt, mi jönne le, tetszene?
167 centi és 63 kiló . platinaszőke körben felnyírt haj,fej tetején meghagyva kb 20 centire és oldalra fésülve ( ilyesmi csak ugye szőkében ) . Sötétkék óriási gülüszemek / kontaktlencse / fehér bőr és vörös ajak /rúzs/ 80C mellek és 10 mm fültágító, hegyes nagy körmök ( piros, bordó )
zenei stílus : Metallica,Rammstein,Korn,System of a Down, 30 seconds to Mars,Avenged Sevenfold, Ramones,Nirvana, Bring me the Horizon,Black veil Brides, Slipknot
kort is írjatok légyszi!
Te mit szolnál egy "Magyar" baráthoz, aki "romának" néz ki?
Elfogadnád, járnál vele?
Zsebibe haver !: D
Nem :)
csak a tényleg nem c. tipusú állampolgár.
utolsó előtti.
haladjál a korral, gondolom maradi vagy . :)
a zsidókkal az égvilágon semmi bajom, sőt még az olyan cigányokkal sem, akik nekem személy szerint nem ártottak. csak az olyan cigányokba kötök bele, amik nekem pofáznak be, látom rajtuk hogy nevelni kéne őket. apukámat 2 éve késelték meg cigányok, mert védeni akarta magát, de szerintem retek gyorsan fogd be pofádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!