Miért van az, hogy nekem mindegy egy lány külseje, csak annyi a szempont, hogy külsőre ápolt és ne legyen túlsúlyos egy lány? Miért ilyen kicsik az igényeim külsőt nézve vajon?
Figyelt kérdés
De amúgy jó tudni, hogy jellemre meg nagyon kevés lány felel meg nekemk hiába tetszik szinte minden lány, aki nem ilyen asszonyos, hanem kislányoos kinézetű. Alig találtam eddig személyiségre megfelelő lányokat. De velük simán jártam is volna már, pedig haveromék és úgy általában a fiúk őket csak átlagos kis szürke lányoknak tartják általában. Pedig ők tényleg különleges, például az ilyen lányok általában művész típusok én úgy tapasztaltam, esetleg önbizalomhiányosak meg háttérben maradók, a sok agyatlan, buta, felszínes szépségkirálynő mellett, akiket én lenézek, ne mrajongok körbe, mint a legtöbb fiú. Nem is értem, miért kéne nekem is rajongaom ezért a sok szép, de belül üres kis senki csajért.2013. júl. 5. 00:49
1/7 anonim válasza:
Nekem a dagik is jöhetnek, le vagy körözve.. ;)
3/7 anonim válasza:
kit érdekel? :D
nekem sem tetszenek a szőrtelen meztelencsiga pasik,sem a girhes "hűű de én szálkás avgyok" fazonok, sem a kigyúrt nagytestű izomagyak. Legyen pocakja, szőrös legyen és k***rvajó humora. ennyi...
de a buta, önelégült, divatb*znyerákok is kerüljenek, ha nem akarják hogy az ölükbe hányjak..^^
4/7 anonim válasza:
3-asnál, akkor esélyem sincs, soha nem volt és nem is lesz sem bajszom sem szakállam, még borostának is szánalmas ami van... :D xD
5/7 anonim válasza:
Általában mikor feltesz egy hozzád hasonló egy ilyen kérdést, végül kiderül, hogy csak próbálja szépíteni a dolgot és elhallgat részleteket, mert annyira elkeseredett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!