Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nálam elsődleges szempont a lány életkora?
Hogy minél fiatalabb legyen, mert az már önmagában nagyon vonzóvá teszi.
Tegyük fel dönthetek egy 16 és egy 21 éves között. Az előbbit választom, akkor is ha az idősebb minden egyéb szempontból jobb.
Bocsi, de ez elég infantilis viselkedésre vall.
Egy ismerősöm juttatod eszembe. Kilencvenéves volt, amikor kikezdett velem. 20 voltam. Előtte kifejtette, hogy ő 30 fölötti nővel már nem tud együtt lenni, mert az már nem szép meg öreg.
Elég szánalmasan hangzott.
Te ugyanezt csinálod, csak kicsiben.
attól függ hány éves vagy a 16 és 21hez képest
én lány vagyok, de nálam is az a normális ha idősebb pasikkal randizok. 18 vagyok de ilyen 20 és afölötti pasit tudok elképzelni magamnak, mivel a velem egykorú srácok éretlenek általában:) van kivétel:D csak még nem találtam meg:D
Én vagyok, aki kérdezte a korodat.
Végül is érthető, hogy jobb a "friss husi", de egy kicsit abszurd, hogy összejönnél egy 16 éves lánnyal. Ilyen korban a 10 éves szerintem még soknak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!