Van itt olyan lány, aki belemenne egy ilyen játékba?
Figyelt kérdés
Kicsit unom már, hogy egyedül vagyok, egy lány kéne, akivel eljátsszuk faceookon, hogy együtt járunk, egymásnak bókolunk meg mit tudom én, de, ha ez gond, elég ha cask kiírjuk, hogy egymással kapcsolatban vagyunk. Nem vagyok egy nagy szám külsőre, de több lánynak is bejöttem már ennek ellenére. Eléggé megosztom a csajokat, van, aki rondának, van, aki helyesnek tart.2013. júl. 4. 21:40
1/10 anonim válasza:
istenem lehet ennél lejjebb vinni a színvonalat...?
a kérdést olvasva.. lehet.. .bőven
3/10 anonim válasza:
6500 forintos órabérért mindenképpen..
6/10 anonim válasza:
Nem, olyanban benne lennék, hogy mintha egy rendes párkapcsolat lenne, tali, szex, stb, aztán lehet tényleg kialakulna.
22/N
7/10 anonim válasza:
6. akkor írj rám, én is benne lennék:)
8/10 anonim válasza:
attól biztos boldog leszel ha lesz barátnőd facebookon xd
9/10 anonim válasza:
izé,belinkeled az FB-d? lehet,h bejelöllek:d
10/10 A kérdező kommentje:
Linkeli a franc, annyi a felszínes csaj, hülye leszek itt égetni magam. :D
2013. júl. 5. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!