Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki nem k. rva, de belemenne lábfetishbe pénzért?
Akkor a középkori ember is beteges volt amikor kezet csókolt a nőnek?
Az is végtag.
De miért kell a pénzt is belekeverni?
Akinek tetszik, kipróbálná, az anélkül is belemegy. (szerintem)
Attól függ, hogy mire vágysz. Ha csak a láb érdekel, illetve attól indulsz be, akkor biztos, hogy nem teljesen egészséges. Persze ettől még lehet rendes ember valaki, megbízható, hűséges, tisztelettudó, bla-bla-bla...szóval: szerethető. Az más kérdés, hogy nehezen találsz majd olyan lányt, aki sokáig bírja ezt a fixációt, s hogy más téren nem aktiválod kellően magad.
Én is nagyon szeretném egy kedves ápolt lány lábait kényeztetni, akár csak baráti alapon is. De nálam fontos a lány, illetve e kapcsolat minősége. Én nem csak, illetve nem magára a lábakra izgulok, hanem ennek a szeret teljes tiszteletnek a légköre vonz. Lehet, hogy sokkal finomabb érzés ahogyan odaadja, vagy ahogyan kedves zavarában, megértően néz rám. Ezt pénzért nem igazán lehet, s érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!