Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki, ha egy lány SMS-ben vall szerelmet egy fiúnak?
Nálam személy szerint nagyon rossz pont lenne a fiúnál. Szerintem annál, hogy személyesen a lány szemébe mondja, nincsen jobb megoldás, főleg nem az sms az, hiszen ez egy fontos pillanat, a telefon által nem láthatod a másik arckifejezését, azt ahogy rádnéz amint mondja; nekem még az is megfordulna a fejemben, hogy "héj, most ez szórakozik velem?!" Ugyhogy én tuti nem repesnék az örömtől.
17/L
Oszinten szolva en tuti nem sms-ben fejtenem ki az erzeseimet...:/ raadasul Azzal is szamolnod kell hogy ezzel nagyon sokat sullyedhetsz a szemeben:/ szemelyesen Lehet csak atadni az erzeseinket....nem Tudsz Mit tenni:)
16/L
hohó, ha elfogadsz egy tanácsot, akkor nem teszed ezt.
én 13 éves koromban éltem ezzel a módszerrel, hát kb tönkre is vágta a hozzáállásomat a szerelemhez. ha addig tetszettem is a srácnak, az után tuti elkönyvelt.
szóval a helyedben nagyon nem tenném. mármint így utólag tuti nem így csinálnám.
Élőben jobb lenne!
És ha igent mond? Akkor sem fogsz elé állni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!