Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ki hasonlít rám? Kíváncsi...

Ki hasonlít rám? Kíváncsi vagyok, hány "én is ilyen vagyok" válasz jön rá.

Figyelt kérdés

Először is: Akkor írj, ha még nem múltál el (esetleg pár héttel, hónappal) tizenhat.

Nah.

Ma minden felnőttől hallani, hogy bezzeg mikor ő gyerek volt, akkor nem volt se net, se számítógép és színes tévé, stb. Hát nagyon kúl dolgunk van, mondhatom...

Rám ez nem jellemző. Gyűjtök mindent, ami lélegzik és mozog, még a terméseket is+ rovarokat. Nagy példaképem Gerald Durrell. Van két állatkám, meg ha jó idő van, akkor több bogaram, és mindig termésem. Állatorvos szeretnék lenni, farmra költözni négy gyerekkel, sok növénnyel, állattal... A természettudomány minden ága érdekel, bár a fizikában kételkedem. Egy nyári napom abból áll, hogy reggel jó korán (fél hat) felkelek, elkészülök, hallgatok egy ideig madárhangokat, megnézem a reggeliző pillangókat és méhecskéket a nyári orgonán. Ezután kifekszek a hintaágyra, és alszok még egy kicsit :). Miután már elérkezett a dög meleg, nem lehet mást tenni, mint olvasni, rajzolni, esetleg megnézni egy filmet, vagy feljönni.

Ebéd után egy kicsit összevizezem magam (locsoló) és lepkét fogok, vagy olvasok egy kis árnyékban. Utána lovagolok, vagy van valami programom. Ezután kutyát sétáltatok, játszok, tevékenykedek (olvasás, heverészés a fűben, játék a kutyámmal, torna, egy kis zenehallgatás telefonról, stb). És visszavonulok a házba. Kíváncsi vagyok, hogy ki ilyen vagy hasonló személyiség. Remélem, sok válaszom lesz (és a koromat ne kérdezzétek, nem vagxok nyolcéves)

Bocsi, ha kicsit hosszú lett!

2013. júl. 4. 20:27
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
16 ugyan már elmúltam, de nem akarsz hozzám jönni? :D
2013. júl. 4. 22:45
 22/29 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok csak.én a.müvészetben élek igaz az is vagyok szinmüvésznek.készülök a szinmüre járok de igazábol.ez tölti.ki az egész életem hobbym a festés ugyhogy sokszor elvonulok a dunakanyari házunkba festeni vagy szöveget tanulni vagy épp fellépésre készülni tudod a céltudatosság jó dolog az életben 14 éves korom.óta foglalkozom az összmüvészettel én.is 18/f
2013. júl. 5. 03:19
 23/29 A kérdező kommentje:

# 21.! :)

Bocsánat, most nem, majd ha nagyobb leszek ;)

Köszönöm mindenkinek, aki írt nekem, most kezd melegedni az idő, szóval be kellett jönnöm. Imádom az életemet, a nővérem meg ki nem állhatja az embereket. Mindig azon gondolkodok, hogy itt ez a sok gyümölcs, zöldség az asztalon, és nem azért teremtette igazából a természet, hogy mi, emberek megegyük, leszedjük vagy eladjuk jó pénzért. Hanem azért, hogy szétszórja a magjait és szaporodjon jobbra, balra. És az emberek nagy része szemetel és trófeákat készít, amik az égvilágon nem kellenek senkinek. Hát, ilyen az ember. Én mindig kint vagyok, mert nagyon csodálom a természetet és az állatvilágát is. Ennyi.

2013. júl. 5. 08:21
 24/29 anonim ***** válasza:
Te valami nagyon különlegeset birtokolsz kislány! ;)
2013. júl. 5. 09:31
 25/29 anonim ***** válasza:
Csak egy kérdés: dolgoztál életedben egy napot is egy farmon? Egy teljes napot? Ja és hidd el, nem fogsz tudni minden munkát az embereidre hárítani, neked is kell majd trágyáznod, gondoznod az állatokat! Szóval azt javaslom, menj el egy-két napra egy tanyára, és próbáld ki!!!
2013. júl. 5. 12:51
 26/29 anonim ***** válasza:
Sebaj, akkor majd úgy két év múlva :)
2013. júl. 5. 12:58
 27/29 A kérdező kommentje:
Oksii, én szívesen mennék... de nem lakik senkim farmon. :/ De amúgy mennék én!
2013. júl. 5. 14:04
 28/29 anonim ***** válasza:
#25 Ha úgy állna hozzá ez a lány, hogy utálja, unja azt, hogy törődhet az állatokkal, növényekkel stb... akkor valószínűleg nagyon hamar elfáradna. De ha valamit szeret csinálni az ember, örömmel teszi, akkor sokkal kitartóbb tud lenni. Tudom mit beszélek, én is rengeteget dolgozom földeken néha egész nap tűző napon. Amíg úgy álltam hozzá, hogy "ajj de unalmas, utálom, nem szeretem" és magamban zsörtölődtem addig baromi nehezen ment minden mozdulat. Aztán úgy döntöttem szeretem csinálni, élvezem és ez hatalmas drukkot tud adni. Tehát ha szereti, nem nyugszik amíg az összes ló nap kap friss vizet, még ha 100 lova is van.
2013. júl. 5. 16:02
 29/29 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem honnan tudod, hogy farmon szeretnél dolgozni ha azt állítod, hogy még nem voltál, és nem próbáltad ki? Nem tudom merre felé laksz, de biztos van a közeletekben is lovastanya, lovarda. Próbáld ki! A lovaglás pedig amúgy is egy tök jó sport, hobbi! :))
2013. júl. 5. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!