Ki hasonlít rám? Kíváncsi vagyok, hány "én is ilyen vagyok" válasz jön rá.
Először is: Akkor írj, ha még nem múltál el (esetleg pár héttel, hónappal) tizenhat.
Nah.
Ma minden felnőttől hallani, hogy bezzeg mikor ő gyerek volt, akkor nem volt se net, se számítógép és színes tévé, stb. Hát nagyon kúl dolgunk van, mondhatom...
Rám ez nem jellemző. Gyűjtök mindent, ami lélegzik és mozog, még a terméseket is+ rovarokat. Nagy példaképem Gerald Durrell. Van két állatkám, meg ha jó idő van, akkor több bogaram, és mindig termésem. Állatorvos szeretnék lenni, farmra költözni négy gyerekkel, sok növénnyel, állattal... A természettudomány minden ága érdekel, bár a fizikában kételkedem. Egy nyári napom abból áll, hogy reggel jó korán (fél hat) felkelek, elkészülök, hallgatok egy ideig madárhangokat, megnézem a reggeliző pillangókat és méhecskéket a nyári orgonán. Ezután kifekszek a hintaágyra, és alszok még egy kicsit :). Miután már elérkezett a dög meleg, nem lehet mást tenni, mint olvasni, rajzolni, esetleg megnézni egy filmet, vagy feljönni.
Ebéd után egy kicsit összevizezem magam (locsoló) és lepkét fogok, vagy olvasok egy kis árnyékban. Utána lovagolok, vagy van valami programom. Ezután kutyát sétáltatok, játszok, tevékenykedek (olvasás, heverészés a fűben, játék a kutyámmal, torna, egy kis zenehallgatás telefonról, stb). És visszavonulok a házba. Kíváncsi vagyok, hogy ki ilyen vagy hasonló személyiség. Remélem, sok válaszom lesz (és a koromat ne kérdezzétek, nem vagxok nyolcéves)
Bocsi, ha kicsit hosszú lett!
Neeem. Nem mondom meg. Oksii, várj: 10+ Ennyit mondok, többet nem. AZÉRT írok ide, mert engem a válaszaim alapján volt, aki 3-4 évvel idősebbnek ítélt (humor, élettapasztalatok) Köszönöm, aki azt mondta, hogy cuki vagyok :3 Imádok nevetni és mindig boldog vagyok, valahogy mindig mosolygok. Most is! :D
Köszi a jó tanácsot, 2. oldal, 1.! Elárulom neked: Amíg tart a suli, sajnos sokat kell foglalkoznom hülyékkel. De... "Fogj fel mindent pozitívan, legyél vidám és nevess sokat!" Tehát mindet kinevetem. Eszközöknek használom őket a boldogságom útjához. Attól, hogy ezeket a szemeteket leküzdöm, erősebb és kitartóbb leszek. Szóval én annak is örülök, ha valaki szemétkedik. Ebből én nyerek erőt, ő meg erre pocsékolja az idejét. Mint az első válaszoló :DD
Azt nem írtad hogy mikor dolgoznál :D
Az állatorvosok is dolgoznak.
Áhh ezt bóknak veszem :).
Amúgy meg köszönöm szépen a biztatást :DD. Talán te nem bírnál ki egy hetet sem... de nem tudsz rólam SEMMIT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!