Ki miért van ezen az oldalon?
Hogy megkérdezzek dolgokat (már egy csomó kérdésem volt) és válaszolgassak. ÉS röhögni is jókat tudok, meg azért vannak elég szomorú történetek. :( Tegnap is olvastam egy ilyet, 20 (!) oldalon át az egész szomorú volt... De röhögni még jobb itt! Néha veszekszek valakivel kicsit. Meg kapok priviket.
Pill, linkelek pár szörnyűt! XDDD
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye.. (első két válasz, és az utolsó)
Volt egy ilyen: "Ma reggel vérzett az orrom. Ez már az első menstruáció?" -.- :DDDDDDDDDDD
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri-.. (válaszok...)
:DDD XD De amit előttem linkeltek, azt sajnos nem tudom... vagyis:
Ti mit szólnátok, ha a testvéretek egy veszekedés alkalmával, (miután ti leöntöttétek egy fél liter ásványvízzel) leköpne és megütne titeket?
(helyszín: kert időpont: nyár kor: 17, valamint 23, család: jól szituált, nem etnikum)....
ma 15:09 Privát üzenet Tetszik
A válaszok
1 2
Ha ilyen hulye voltam, hogy leontottem, meg is érdemlem, ha kapok érte.
A válasz 53%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/14 ma 15:16 Privát üzenet
A kérdező kommentje:
Jahm. Egy kis apróság: lány vagyok, illetve elég komoly dolgokat vágott a fejemhez. ...
# 2/14 ma 15:18 Privát üzenet
Mégis mit vártál miután leöntötted, virágcsokrot???
[2013.07.03. 18:17:42] XDD
[2013.07.03. 18:18:07] XDD
[2013.07.03. 18:18:57] "Azért ne mulaszd el minél több idegennel tudatni, helyszín- és évszak megadásával, ha jól szituált, nem etnikum családodban, valaki horkol, böfög, szellent, lábszagos stb.!"
Van egy kérdés, hogy megengednék e a szülők egy 11.-ig tartó bulit. Egy csaj és 7 fiú, és mondta, hogy semmi nem lesz ott (?) de így konkrétan :DDD és ilyenek a válaszok:
[2013.07.03. 18:15:41] : egyébként macskát fogtok áldozni?
vallásosok gyülekezője?
[2013.07.03. 18:15:50] csak engem érdekel, hogy mi lesz ott?
:DDDDDDDDDDDD Na, abbahagytam (előző voltam)
Jót röhögni pár kérdésen,esetleg nagyritkán tapasztalatcseréért,és ha netán úgy adódna,ismerkedni. Olyan ez,mint valami bazár. Amit csak akarsz,minden van...:D
17L
Hogy elüssem a drága időmet, hogy függjek, és hogy esetleg új embereket ismerjek meg. Na meg hogy osszam az észt, és első legyek a toplisában xddd
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!