Sovány fiúként miért csak a túlsúlyos csajok kedvesek ezen az oldalon is hozzám meg facebookon is?
Figyelt kérdés
Ne értem, azt gondolná az ember, hgy csak a kövér fiúkat utálják a szép, vékony csajok. De ezek szerint nincs olyan lány, aki normális alkatú nincs rajta 15 kiló felesleg és jófej is lenne egyben. Mert én folyton csak bunkó vagy flegma szép csajokat fogok ki.2013. júl. 2. 14:23
1/8 anonim válasza:
Noés? Nyilván te is ugyanolyan felszínes vagy, mint az általad kritizált lányok, hiszen te is csak a külsőre gerjedsz.
2/8 anonim válasza:
Legyél meleg, nem lesz ilyen gondod :))
3/8 anonim válasza:
A sovány meg vékony férfiakat rühellik a nők, mint a szrt. Szokj hozzá. :S
5/8 anonim válasza:
Elhiszem, hogy unalmasak, de ha egyszer ez a helyzet? Egy nő lehet bármilyen, gebe, kövér, mindig jutni fog neki pasi, de egy férfi soványan és vékonyan feleségül veheti a markát, mert egyetlen nőnek sem tetszik ezen a rohadt földön.
6/8 anonim válasza:
Utolsó válaszoló! Ne essünk túlzásokba, nekem tetszett már tőlem egy évvel fiatalabb, alacsonyabb, sovány fiú. Akkora volt a karja, mint nekem és én is vékony vagyok.
7/8 anonim válasza:
Most írnám,hogy írhatsz nekem,mert ki tudja, dee...
Nem lehet,hogy te vagy eltévedve,és azokat a lányokat is túlsúlyosnak titulálod,akinek van valami alakja?:) Mutass már egy képet támpontnak,milyenek azok a lányok,akikről te beszélsz,és aki már normál alkatnak számít..:D Mindenkinek mást jelent a két fogalom..
8/8 anonim válasza:
Én már egy ducibb lánynak is örülnék,d e mivel én meg rettenetesen dagadt srác vagyok, így nekem olyan sem juthat, úgyhogy örülj, hogy vékony vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!