Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért tartjátok csúnyának...

Miért tartjátok csúnyának ezen az oldalon az olyan fiúkat, akiknek fehér bőre van és zöld szeme? Most már csak a latin macsók meg a négerek esélyesek nálatok, csajok?

Figyelt kérdés
Már megfigyeltem, hogy mindig az ilyen tipikus fehér bőrű kék vagy zöld szemű fiúkra mondjátok, hogy csúnya, nem eseted vagy csak átlagos. A latin típusúakra meg mintha csak tapadnának a csajok.

2013. jún. 30. 22:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Még jó, hogy te már előre eldöntötted, így nekünk válaszolni sem kell -.-"
2013. jún. 30. 22:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Jön a globális felmelegedés. A délibb emberek effektívebb génállománnyal rendelkeznek!:D
2013. jún. 30. 22:47
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

Spec jobban bukom a fehérebb bőrre, sőt fiúnál imádom ha kicsit szeplős a háta is:P

A volt barátomnak zöld szeme volt.

2013. jún. 30. 22:48
 4/12 anonim ***** válasza:
80%

Nekem kifejezetten a zöld szemű, sötét hajú, fehér bőrű srácok jönnek be leginkább :)

18/L

2013. jún. 30. 22:48
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez butaság. Legalábbis nekem tetszenek a fehér bőrű, zöld szemű pasik, nem ez a lényeg, hanem az összkép, akármilyen sablonos válasz, de a latin macsó is lehet taszító, ha egy öntelt majomról van szó, akinek a belső értékei sekélyesek, de a fordítottja is lehet, ugyanakkor egy "fehér bőrű zöld szemű" is lehet sokféle, a személyiség, a belső rengeteget számít, és rengeteget hat a kisugárzásra, összképre. De mondom, esztétikailag semmi baj nincs a fehér bőrrel, nekem kifejezetten tetszik.
2013. jún. 30. 22:49
 6/12 anonim ***** válasza:
58%
Állj le most már komolyan!
2013. jún. 30. 22:51
 7/12 anonim ***** válasza:
42%
látom neked erre áll fel!
2013. jún. 30. 22:51
 8/12 The Other ***** válasza:
68%

Na b@sszus, most tudtam meg, hogy csúnyának tartanak a nők :(

Ezek szerint nagyon jól tudnak hazudni ;)

2013. jún. 30. 22:56
 9/12 anonim ***** válasza:
69%

Nem mindenki tartja annak.

De ne írj,ugyanis azért mondtam,mert én is az vagyok :D

2013. jún. 30. 23:01
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Neh, én is csúnya vagyok... Sőt, még a hajam is barna, soha többé nem lesz senkim, igaz? :(
2013. júl. 1. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!