Miért tartjátok csúnyának ezen az oldalon az olyan fiúkat, akiknek fehér bőre van és zöld szeme? Most már csak a latin macsók meg a négerek esélyesek nálatok, csajok?
Figyelt kérdés
Már megfigyeltem, hogy mindig az ilyen tipikus fehér bőrű kék vagy zöld szemű fiúkra mondjátok, hogy csúnya, nem eseted vagy csak átlagos. A latin típusúakra meg mintha csak tapadnának a csajok.2013. jún. 30. 22:46
1/12 anonim válasza:
Még jó, hogy te már előre eldöntötted, így nekünk válaszolni sem kell -.-"
2/12 anonim válasza:
Jön a globális felmelegedés. A délibb emberek effektívebb génállománnyal rendelkeznek!:D
3/12 anonim válasza:
Spec jobban bukom a fehérebb bőrre, sőt fiúnál imádom ha kicsit szeplős a háta is:P
A volt barátomnak zöld szeme volt.
4/12 anonim válasza:
Nekem kifejezetten a zöld szemű, sötét hajú, fehér bőrű srácok jönnek be leginkább :)
18/L
5/12 anonim válasza:
Szerintem ez butaság. Legalábbis nekem tetszenek a fehér bőrű, zöld szemű pasik, nem ez a lényeg, hanem az összkép, akármilyen sablonos válasz, de a latin macsó is lehet taszító, ha egy öntelt majomról van szó, akinek a belső értékei sekélyesek, de a fordítottja is lehet, ugyanakkor egy "fehér bőrű zöld szemű" is lehet sokféle, a személyiség, a belső rengeteget számít, és rengeteget hat a kisugárzásra, összképre. De mondom, esztétikailag semmi baj nincs a fehér bőrrel, nekem kifejezetten tetszik.
8/12 The Other válasza:
Na b@sszus, most tudtam meg, hogy csúnyának tartanak a nők :(
Ezek szerint nagyon jól tudnak hazudni ;)
9/12 anonim válasza:
Nem mindenki tartja annak.
De ne írj,ugyanis azért mondtam,mert én is az vagyok :D
10/12 anonim válasza:
Neh, én is csúnya vagyok... Sőt, még a hajam is barna, soha többé nem lesz senkim, igaz? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!