Ki miért van ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
A kérdés főleg azokhoz szól, akik tartósabban vannak itt. Lehetőleg összeszedett, releváns és értelmezhető válaszokat írjatok.#Tudatos spontaneitás #kollektív tudatlanság
2013. júl. 4. 01:48
11/27 anonim válasza:
Szimplán csak unaloműzés, minél több segítségnyújtás. És ha az alkalom úgy hozza, akár ismerkedek is. Ez persze ritka.
12/27 anonim válasza:
Mert este unatkozok és mindig válaszolgatok tanácsot adók beszélgetek vagy jót nevetek a kérdéseken /válaszokon.
13/27 anonim válasza:
én röhögni vagyok itt xdd sokszor szinte már sírok egy egy kérdésen xdd
ezt mindenkinek ajánlom ez volt a valaha legviccesebb kérdés amit olvastam a gyakorin.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__58921..
14/27 A kérdező kommentje:
#13 Ezt ismertem vhonnan, de most megint fáj tőle a fejem..:D
2013. júl. 4. 01:58
16/27 anonim válasza:
Sziasztok!
Ha valamire már végképp nem tudom magamtól a megoldást,akkor ide jövök hozzátok tanácsért. Ugyanebből az okból szoktam válaszolni is. Szerintem gyakran egy kívülálló jobban átlátja a helyzetet.
17/27 anonim válasza:
Mert érdekelnek az emberek úgy általában, szeretem "tanulmányozni" őket és egyelőre erre nem tudok ennél jobb helyet. Közben pedig jó időtöltés a kérdésekre válaszolgatni.
18/27 anonim válasza:
Csak nézem ahogy az emberek bizonyos dolgokhoz viszonyulnak. Ha tudok, segítek, van amikor beszélgetünk egy jót. Sokat tanultam is. Vannak érdekes dolgok...
Egyébként meg azért, mert van amit máshol nem tudok megkérdezni vagy nincs kivl megbeszélni akkor van rá esély, hogy itt találok valaki(ke)t.
23/F
20/27 A kérdező kommentje:
Továbbra is köszönöm a kommenteket!
2013. júl. 4. 03:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!