Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi lehet egy meleg fiúban,...

Mi lehet egy meleg fiúban, amiért a nők akarják?

Figyelt kérdés
Én elég kövér fiú vagyok, nem egy szépség, mégis akarnak a nők tőlem valamit. Mert mikor beszélgetésünk során közlöm velük, hogy meleg vagyok, akkor mind elszomorodnak és mondják, hogy kár, minden normális fiú foglalt vagy meleg.
2013. júl. 1. 20:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
én már másfél éve szerelmes vagyok egy meleg fiúba, aki a munkatársam volt.. tudtam, hogy nincs esélyem, csak sajna nem tudtam akkor már az érzelmeim ellen tenni.. és nem én voltam az egyetlen.. szerintem a nők a törődést látják, hogy kedves, amik sajnos mostanság kihaló tulajdonságok.. meg hogy aranyos.. :) a belső tulajdonságok nagyon sokat számítanak.. nincsenek perverz megjegyzések és a lány tényleg érezheti, hogy van aki megérti.. :)
2013. júl. 5. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!