Miért nem akarják megérteni a pasik, hogy nem tudok komoly kapcsolatra berendezkedni?
22 évesen azt gondolják, minden vágyam valami életreszóló dolog (gondolom magukból indulnak ki vagy nem tudom)
és már 2., 3. randin a közös életet pedzegetik.
Hiába mondom hogy azt tervezem, hogy amint befejezem a szakmát, 2 év múlva kimegyek külföldre dolgozni.
Azt is hiába mondom, hogy addig még nincs önálló keresetem (éjjel-nappal tanulnom kell) nem tudok elszakadni anyámtól, márpedig ő még csak vendéget fogadni sem enged, nemám ottalvást, odaköltözést amit a 25 év körüli pasik ma természetesnek vesznek.
Amikor azzal kontráznak, hogy hagyjam én ott őt (biztosat bizonytalanért?) csodálkoznak és nem értik miért nem teszem (nagyon sokat köszönhetek anyámnak. Első körben a felnevelésemet, hogy az ő kemény munkája miatt nem kellett diákhitelt felvennem stb.)
Szóval az az elgondolásuk, hogy röpke 3 hét- 1 hónapos ismerettség után én adjam fel az életemet, az álmaimat, amikért már általános iskola óta küzdök és válasszam azt az életet, amit ők szánnak nekem.
hiába rossz az időpont, a hely, semmi ne számítson.
Miért nem elégednek meg valami könnyed, barátságból kialakuló, néha összejárunk, szexelünk -dologgal?
Hé csajszi! Ne általánosíts megint! Én is fel szoktam hozni, hogy milyen lenne a közös jövő, de nagyon ritkán gondolom komolyan. Attól meg a falra tudnék mászni, ha a lány felhozná az összeköltözést. Mert hogy én nem hozom fel, az biztos. Én jól eléldegélek egyedül. Heti egyszer-kétszer pedig átjön hozzám aludni. Még csak azt hiányozna, hogy összeköltözzünk.
Ja és szerintem nem szexkapcsolatra gondolsz, a másik válaszolóval ellentétben, csak egyszerűen nem akarsz túlságosan ráakaszkododós kapcsolatot.
Játssz nyílt lapokkal.
Ha összeköltözést akar, mondd meg, hogy te nem. Ennyi.
Éppen ez a problémám, teljesen őszinte vagyok, amire kétféle reakció van.
1) Elengedi a füle mellett, mintha meg se hallotta volna és beszél tovább az általa tervezett közös jövőről.
2) Mosolyog, hogy majd jobban megismerem őt és akkor úgyis változni fog a véleményem (nem fog)
3) Beleköt az élő fába is, mindent kifogásol, mindenre felhoz ötmillió ellenérvet, miért is rossz az elgondolásom (Egyébként nem rossz. Egy hiányszakmával, amivel külföldön a sokszorosát keresem meg az itteni bérnek nem fogok ittmaradni.)
Ezek után úgy tesznek, mintha még mindig egy 10 éves butus, megmosolyogni való kislány lennék, aki a levegőbe beszél és egy férfi mosolyáért, vagy egyebe miatt csak úgy odadobja az életcélját, amiért tizensok éve küzd.
Nem tudom,de én hasonlóan vélekedek pasiként,nem akarok összeköltözni nem akarok komoly kapcsolatot,csak összejárunk szexelünk jókat,aztán mindenki megy dolgára.Találkozunk amikor akarjuk,szex aztán ha akar marad ha nem akkor megy.
Én ilyet akarok pasiként,se kedvem se időm hangzatos ígéretekre.
Kérdező lehet egymás társaságát keressük,én ugyanígy látom ezt. ;)))
25Ffi
Te nagyon jókislányosan/feleségnek valósan nézhetsz ki, ha minden pasi komoly kapcsolatot akar tőled.
Egyébként meg, vágd a szemükbe, hogy a többi pasidnak ezt elfogadni nem volt gond, hátha attól észhez térnek.
Vagy egyszerűen szeretőt keress, akinek van egy rosszul működő kapcsolata, ne pedig valamiféle barátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!