Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Internetes társkeresőn megisme...

Internetes társkeresőn megismertem egy srácot, első randi után törölte a profilját?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy megtalálta akit szeretett volna, ezért már így nincs rá szüksége. Én viszont nem értem, hogy lehet ezt egy találkozásból leszűrni. nekem ez túl gyors, vagy vannak akik ennyiből tényleg el tudják dönteni?

2013. júl. 1. 20:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát 4es válaszoló ez nagyon mellé. Nagyon kapós lehet a lányoknál mert majdnem két méter magas, kigyúrt és jóképű mint az állat. Ezért sem értem :O (jó mondjuk én is szép vagyok de ez akkor is szokatlan).
2013. júl. 1. 22:23
 12/13 A kérdező kommentje:
10esnek: Nem, ha még fenn lenne egy randi után azt teljesen normálisnak tartanám, nekem pl eszembe sem jutott a sajátomat törölni pedig tényleg nagyon jól éreztem maga vele.
2013. júl. 1. 22:25
 13/13 anonim ***** válasza:
de nem teljesen mindegy? ne filozofalj bele mindenfélét:D
2013. júl. 2. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!