Internetes társkeresőn megismertem egy srácot, első randi után törölte a profilját?
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy megtalálta akit szeretett volna, ezért már így nincs rá szüksége. Én viszont nem értem, hogy lehet ezt egy találkozásból leszűrni. nekem ez túl gyors, vagy vannak akik ennyiből tényleg el tudják dönteni?2013. júl. 1. 20:32
1/13 anonim válasza:
mármint benned találta meg azt, akit keresett?
2/13 A kérdező kommentje:
(vagy lehet hogy pszicho) ?
2013. júl. 1. 20:33
3/13 A kérdező kommentje:
Igen, bennem, úgy értette. Fenn van skypeon ott tartjuk most a kapcsolatot + telón.
2013. júl. 1. 20:34
4/13 anonim válasza:
valszeg nem kapós a lányoknál és megörült neki, hogy végre szóba állt vele valaki. (talán még szűz is)
5/13 anonim válasza:
Ez bók volt a részéről szerintem. Ezzel akarta kifejezni, hogy komolyak a szándékai.
Ha mégsem jön össze, létrehoz egy új profilt. :p
6/13 anonim válasza:
Pszicho? Én pincésnek szoktam mondani XD
Amu beszélj vele,hogy ez benned még ennyire nincs meg.
7/13 anonim válasza:
pozitív oldala: legalább kihasználni nem fog, és valszeg komoly kapcsolatot akar.
8/13 anonim válasza:
Phfoli, rossz emlékeket ébresztesz bennem :D
9/13 anonim válasza:
örülj h nem kavar még hat másikkal:D nyugiiiii:D
10/13 anonim válasza:
Ha továbbra is fent lenne, akkor most arról szólt volna a kérdés. Van olyan, ami pont jó a nőknek bármiből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!