Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak emiatt nem lehet barátnőm...

Csak emiatt nem lehet barátnőm? Hát a lányoknak tényleg enynire számít a külső, ennyire fontos ez, hogy nem képesek rajta túllépni?

Figyelt kérdés
Igen, genetika, utálom, de ez van. Tini fiús arcvonások, test. Míg más kis taknyos már 16 évese kinéz egy férfiállatank, genetikai okok miatt, addig én felnőttként is inkább nézek ki egy 14 éves kisfiúnak, ha az arcformát, amgassátot és tömeget nézzük. Emiatt a lányok úgy látom ösztönösen kerülnek és még sokan gúnyolnak is, mert hát lenéznek. Még csak rossz fiú sem vagyok, hanem érző szívű, rendes srác.
2013. jún. 30. 18:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Annyira képmutató vagy kérdező! Szánalmas hogy itt keseregtek hogy ti senkinek se kelletek. Én csúnya lány vagyok, de kedves aranyos és még vicces is. Egy csomó jó tulajdonságom van mégse kellek még a csúnya fiúknak se, pedig nekem aztán nincsenek nagy igényeim ami a külsőt illeti.

Szóval ahogy előttem írták: ez van

Inkább tanulj és keress sok pénzt h valamivel kompenzálhasd a csúnyaságod.

2013. jún. 30. 21:15
 12/13 A kérdező kommentje:
Ha ti így válogattaok, akkor nekem miért kéne olyannal lennem, akihez nem tudok vonzódni?! Az nem igazság, hogy csak egyeseknek van joga a boldogsághoz. Egyébként nehogy azt higgyjétek, hogy nem utasítottak már el nem vonzó lányok, sőt nekem sok lány tetszik, nem értem miért hiszi mindenki azt, hogy csak a mű rib.ncok a vonzóak. -.- Nekem csak annyi kérésem van, hogy jófej legyen a lány és fogadjon el úgy, ahogy vagyok. Meg ne legyen nagyon kövér.
2013. jún. 30. 21:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem azon kéne agyalnod, hogy miért nem szeretik a kisfiús külsőt, mert akkor ezt fogod kifelé is sugározni. Hidd el, nagyon is észre lehet venni valakin, ha a negatívnak hitt oldalát rejtegetni próbálja, vagy fél tőle. Inkább erősítsd azokat a tulajdonságaidat, amik erősek, azokkal foglalkozz, ezt a hülyeséget meg felejtsd el.
2013. jún. 30. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!