Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak emiatt nem lehet barátnőm...

Csak emiatt nem lehet barátnőm? Hát a lányoknak tényleg enynire számít a külső, ennyire fontos ez, hogy nem képesek rajta túllépni?

Figyelt kérdés
Igen, genetika, utálom, de ez van. Tini fiús arcvonások, test. Míg más kis taknyos már 16 évese kinéz egy férfiállatank, genetikai okok miatt, addig én felnőttként is inkább nézek ki egy 14 éves kisfiúnak, ha az arcformát, amgassátot és tömeget nézzük. Emiatt a lányok úgy látom ösztönösen kerülnek és még sokan gúnyolnak is, mert hát lenéznek. Még csak rossz fiú sem vagyok, hanem érző szívű, rendes srác.
2013. jún. 30. 18:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
én 14 vagyok, és 10-nek szoktam kinézni mások szemében, vagyis ne sírj amiatt a 2 év miatt. c: pedig g_cinagy kezem van, 43. méretű lábam. :D
2013. jún. 30. 18:56
 2/13 anonim ***** válasza:
Eddig az összes lány akinél bepróbálkoztál közölte veled, hogy azért nem jössz be neki, mert nem vagy elég férfias?
2013. jún. 30. 19:01
 3/13 anonim ***** válasza:

Ez fura, pedig azt hittem hogy ez fordítva igaz hogy ilyenekre buknak a lányok. Itt nálunk a környéken ez jellemző hogy a hozzád hasonló srácokra buknak inkább a csajok, bár vannak akik a kettő köztire akiknek kisfiús az arcvonásuk de már olyan szőrzetük van mint egy férfinak.

Én nagy darab kicsit kövér emberke vagyok férfias arcom van és eléggé brutális a tekintetem. Sok lány ezért utasított el mert hogy nézek már ki, de mégis megkaptam már olyan lányokat akiknek bomba jó alakjuk van és még is én kellettem nekik mint egy vékony magas bunkó srác.

Ne add fel, ismerkedj.

4/13 anonim válasza:

Engem is sokkal fiatalabbnak szoktak nézni a koromnál.

Én nem nézlek le ezért, és másoknak sem kéne. Nem tehetsz arról, hogy ilyen vagy és egyébként sem ez számít. Sokkal fontosabb az, hogy érző szívű és kedves vagy! :)

5/13 anonim ***** válasza:
Engem mindig többnek néznek, viszont lányoktól hallottam már, hogy a lányos arcú fiúk jönnek be. Lehet hogy csak nem jó helyen keresgélsz.
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha vékony vagy, akkor simán találhatsz magadnak párt. Egyedül csak az alacsony de dagadt fiúkat kerülik el messziről a csajok.
2013. jún. 30. 19:03
 7/13 A kérdező kommentje:
Alacsony, vékony fiú, vagyok tipikus vagággyal 60kilós kis nyomi srác, átkozott genetika. De lehet az arcommal van bajuk akkor? Már magam sem tudom eldönteni sokszor, méigs azt látom, hogy egy srác, aki izmos, amgas bárkit megkaphat. Mindenelé szélesvállú, alig 16 éves, de már 20-nak kinéző srácokat látok szép, csinos lányokkal.
2013. jún. 30. 19:13
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem tudunk túllépni, ez van. Hiába vagy kedves, ha nincs meg a vonzalom akkor hiába minden. Gondolom neked se kell csúnya lány. Mindenkinek a szép kell akár fiú akár lány, szokj hozzá.

És mi az hogy kigúnyolnak? Elég primitív emberek közt élhetsz. Ha nekem nem tetszik valaki, akkor legrosszabb esetben keresztülnézek rajta. De semmiképp se gúnyolom ki.

2013. jún. 30. 19:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen, emiatt, mert kizárólag a külső számít nekik, ráadásul az ízlésük is eléggé hasonló. Az emberek többsége pedig ilyen, én is csúnya vagyok, és rendszeresen beszólnak meg kiröhögnek idegenek is az utcán.
2013. jún. 30. 19:25
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk képesek túllépni rajta. Gondolom eddig nem a kövér és buta lányoknál próbálkoztál. Hát akkor fogadd meg a saját tanácsodat, lépj túl és hajrá.
2013. jún. 30. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!