Adjak annak is esélyt az ismerkedésre, aki nem tetszik?
Huszonéves lány vagyok és most gondolhatjátok azt rólam, hogy felszínes vagyok és, hogy én csak a külsőt nézem, de nekem fontos valamilyen szempontból az első benyomás. De attól tartok, ha minden palit kikosarazok azért, mert nem tetszik, akkor sosem találkozom majd azzal, aki tényleg tetszeni fog kívül-belül.
Szerintetek olyanokkal is randizzak, akik nem jönnek be külsőre? Ti hogyan csináljátok, hogyan ismerkedtek, vagy inkább úgy kérdezem, hogy kikkel randiztok szívesen? Bárkivel, aki ember, vagy azért inkább vártok hosszabb ideig, minthogy olyannal találkozzatok, akik nem jön be külsőre? Bocs a sok kérdésért.
aki nem tetszik egy picit sem azzal ne találkozz,mert neki tetszel,ezért akar talizni,szóval magyarán átvágod az ő szemszögéből nézve.
ha van rajta valami ami tetszik akkor már adhatsz neki egy esélyt,de amúgy inkább ne
Ha régóta nem jön a herceg, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy talán nem is létezik.
Esélyt pedig annak adj, aki megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!