Fiúk, mi a véleményetek azokról a csajokról, akik mindent "kipakolnak" és úgy öltöznek mintha a sarkon dolgoznának? Járnátok velük, akármilyen buták?
Én komolyan nem is értem milyen prűd nagymamák vagytok ti, hogy erre: [link]
azt mondjátok, hogy krvás :O
De mind1 nem is érdekel, a lényeg, hogy hidd el kérdező a "kipakolok mindent" öltözködés NEM ilyen, és normális férfiak is próbálkoznak nálam, nem csak olyanok akik csak meg akarnak dugni, tehát igen járnának is "velünk", szomorkodjál csak. Az a feltételezés, hogy buta vagyok csak mert így öltözködöm (ami teljesen normális) az meg egyenesen felháborító. Te lehetsz baromira egyszerű mint a faék, ha ilyen általánosítások képesek kicsúszni a szádon...
aha...annyi a baj velem, hogy felbírom magam húzni az olyan ostoba embereken mint amilyen te vagy. Szerintem nagyobb bajt velem kapcsolatban te sem bírsz megfogalmazni;) főleg, hogy kifejtetted, nem rám értetted ;)...
Ráadásul "sajnálom, hogy magadra vetted"...Mivel az ilyen öltözködésre írtad, naná, hogy magamra vettem, ne haragudjál már, akkor fogalmazzál pontosabban!
Oké, 1. Nem vagyok ribi, de te egyszerűbb vagy mint az egyszer 1...
2.Mint mondtam, NEM csak megdugni akarnak hanem járni is;)
3.Azt, hogy nem tartanak jó csajnak fel se veszem :)...Ha látnál te se vélekednél másképpen :)....;)
ja és még valami...nem ártana a nyelvtanra ráfeküdnöd. "meg dug" ;)...
Ráadásul még értelmetlen is. Mit akar ez jelenteni??? "Sőt ha meg dug akkor még normálisnak se"
?:D Szóval minden nőt akit megdug egy pasi, akkor alapból nem tartja normálisnak , vagy hogy érted ?:D na mind1, nem is értem mit vitázok veled, hülye vagy mint a tök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!