33 éves mackós testalkatú baranyai srác vagyok ha érdekel írj üzit és küldöm a képet?
Mi ertelme azt irni, hogy mackos?
Egyszerubben ird: kover.
A koverek pedig menjenek edzeni, utana majd talalnak valakit!
Könnyű ezt mondani neked! Egy 33 és egy 48 éves csak úgy uk-muk-fuk nem megyedzeni, egyrészt pénz sincs rá, lehet, hogy idő sincs rá!
Akkor ezzel a hozzáálással mondd a sok munkanélkülinek, menjetek dolgozni! De, hova? Éljenek meg 47 ezer Ft-ból! ..és ez mellett örüljenek, legyen kisugárzásuk a partnerkeresésnél! A dolgok összefüggnek és nem biztos, hogy a pozitív irányba mozdulnak el!
Én meg a hülye nárcisz agyatlan válaszain szoktam röhögni! Egy srác 3x-esen is tud srácként kinézni. Ugyanis a pasik nem öregszenek olyan drasztikusan mint a csajok. Akik közül már a legtöbben huszonévesen katasztrofálisan néznek ki.
És szerintem azért mackós, mert úgy néz ki mint egy hegyomlás! Nem pedig úgy mint ahogyan a "szebbik nem" kövéren!
Hatossal egyettértek. Tényleg 30-on felül a nők egyszerűen katasztrofálisak. Ha ezt megtetézzük azzal, hogy pl 35 éves nő és vénlány, családja sincs, annak nem is lesz!
Igaz, még én is keresem a társam, még nincs gyerekem, de nem adom fel a reményt! 48 éves vagyok, sportos srác. Lehet ki fogtok nevetni, de nekem a 20-25 év körüli lányok tetszenek.
5. hozzaszolo:
Nem kell az edzeshez penz! Lehet futni ingyen, biciklizni, otthon feluleseket csinalni, vagy megfogni egy kilo cukrot es sulyzozni!
#7:
Azert 30 on felul nem minden no katasztrofalis :)
En 32 vagyok, de 25 nek neznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!