Lányok, akik nem vagytok modellek. Miért nem éritek be hozzátok való pasival?
Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 21:56
11/18 A kérdező kommentje:
hát akkor kevés normális lány van pesten..
2013. jún. 28. 22:16
12/18 anonim válasza:
szerintem most elküldenélek melegebb éghajlatra...
mindig csak a nőkkel van a gond?
te tökéletes vagy?
ki vagy te, hogy eldöntsd ki kihez való?
álljon már meg a menet..
13/18 anonim válasza:
12. pedig mindig a nőkkel van a gond, ez alap
14/18 A kérdező kommentje:
12es: van egy nő, akit mondjuk pontoznának a férfiak. Kapna 10ből 6-7 pontot.
Viszont ő olyan pasira vágyik, akit ha nők pontoznának 9-10 pontot kapna.
Ez nem piszkálja a csőröd? Nyilván nem mert te is ilyen nő vagy...
2013. jún. 29. 08:08
15/18 anonim válasza:
Nem azért, de ez fordítva is igaz, és ezt férfiként mondom. :) És nekem egyáltalán nem piszkálja a csőröm, hogy átlagos létemre a barátnőm 9-10 pontos. :)
16/18 anonim válasza:
mindenki olyan párt választ magának amilyet akar és ezzel vita lezárva..;)
17/18 anonim válasza:
Istenem, annyi eszed van, mint egy banánhéjnak. Mindenki maga dönti el, ki illik hozzá, könyörgöm ne legyél már ilyen földhöz ragadt, hogy csúnyához-csúnya, széphez-szép. Egy csomó ellenpélda van erre a sztereotípiára. Egyik ismerősöm egy elég szép nő, és egy kifejezetten nem túl helyes pasashoz ment hozzá. és mielőtt rávágnád, nem, egyáltalán nem azért mert volt pénze, akkor kifejezetten csórók voltak, csak később, közös erővel szedték meg magukat.
18/18 anonim válasza:
azért azt már én is észrevettem, hogy 1-2 kur.va ronda dagad igénytelen nőnek akkora arca van, hogyha az ember csak köszön neki, még ő kéri ki magának, hogy hogyan mertem hozzászólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!