Lányok, akik nem vagytok modellek. Miért nem éritek be hozzátok való pasival?
Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 21:56
1/18 anonim válasza:
Hidd el, hogy beérném egy hozzám valóval :)
2/18 anonim válasza:
Hadd döntsék már el ők, ki illik hozzájuk.
3/18 anonim válasza:
"hozzátok való"
Ezt amúgy ki szabja meg,hogy ki kihez való?
4/18 anonim válasza:
ez eléggé relatív kedves kérdező.
5/18 anonim válasza:
Azért mert túl sok tévét néztek, azért nem érik be.
6/18 A kérdező kommentje:
3: ha egy átlagos pasi akar összejönni egy modell csajszival, akkor azt kapja a fejéhez, hogy hol él, meg mit gondol magáról.
Viszont ha egy átlagos nő akar összejönni egy jóképű macsóval az teljesen természetes(?)
2013. jún. 28. 22:02
7/18 anonim válasza:
A világ igazságtalan, a nőknél a hatalom (pina).
8/18 anonim válasza:
Nem, akkor a csaj kapja azt, hogy hol él, mit gondol magáról. ;) Legalábbis az én baráti körömben így megy.
9/18 anonim válasza:
Bevallom, nem vagyok egy modell alkat, de nem tartom magam csúnyának. Úgy érzem sok dolog van bennem, ami szerethető. És éppen ezért nem érem be egy olyan pasival, akinek a fejében egyáltalán megfordul egy ilyen kérdés. Mert az az illető önbizalom hiányos rendesen, aki úgy gondolkozik, hogy széphez szép, csúnyához csúnya és nincs egyéb alternatíva. Nekem pedig egy jókedvű, vidám srác kell, aki társam lesz az életben.
10/18 anonim válasza:
szerintem az ilyen kapcsolatok eleve szrt sem érnek mert felszínes görény mind. egy NORMÁLIS lányt belső értékekkel is meglehet fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!