Srácok! Hogy közeledjen hozzátok egy csajismerősötök? Bókoljon vagy inkább csipkelődjön? Vagy hogyan?
Figyelt kérdés
Arról van szó,hogy ha már régebb óta ismeritek egymást,de sosem közeledtetek egymáshoz igazán,mindig csak köszöntetek egymásnak,meg nagyon ritkán 1-2 szót váltottatok. Közös ismerősök miatt néha egy társaságban vagytok,ekkor szoktatok találkozni. A csaj szeretne közeledni a srác felé,de nem tudja,hogyan...hisz mindig a haverjaival van. Mit csináljon a csaj? Pl mikor focizgat a srác,szóljon oda neki a csaj,h "ügyees",vagy inkább szóljon be neki mikor elrontja? Vagy hogyan máshogy?
20/L
2013. máj. 30. 21:53
1/6 anonim válasza:
Hát szerintem meg normális hangnemben próbáljon beszélgetni. Ne a haverjaim előtt szólja le a focitudásom. Vagy éppen csöpögjön a pálya szélén mert az is gáz:D
2/6 anonim válasza:
én a csipkelödésnek jobban örülnék mert ha nekem egy lány ismerösöm is bókolna akkor azt hinném pénz kell neki...
3/6 anonim válasza:
Hozzám pl sehogyan. Majd én közeledem, ha szeretnék valamit.
5/6 anonim válasza:
Mond meg neki konkrétan, hogy mit szeretnél.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!