Lányok! Tényleg gáz ha a jófiú a partneretek?
Figyelt kérdés
Annyiszor megkaptam, hogy túl jó fiú vagyok. Ez most tényleg gáz manapság, ha odafigyelek a másikra és kedves vagyok, nem pedig belealázom a földbe minden nap? 24/f2013. jún. 27. 23:51
21/24 anonim válasza:
jó nem kell felkapni a vizet, most írtam hogy akkor bunkó ha vele is bunkóznak, vagy velem. de amúgy a légynek se tudna ártani higgadt állapotban, ha ideges akkor is inkább veri szét a berendezést minthogy nekem ártson! ha másra ideges akkor is attól függ hogy miért ideges rá. nem az a fajta aki neki megy valakinek és utána megveri hogy az a másik jött neki... tényleg sok kell hogy ideges legyen de akkor nagyon az.
tessék kifejtettem így jó?
22/24 anonim válasza:
Az egyik előttem lévő lánynak volt igaza. Nem kell végletekben gondolkodni, vannak normális pasi is. Akik nem papucsok, vagy rinyáló kisfiúk és nem is vadállatok. Az én párom is odafigyel rám, szeret, gyengéd velem, mégis árad belőle a férfiasság, a biztonság.
23/24 anonim válasza:
Igen, köszönöm, így már jó!
Azért lettem dühös, mert ismerek olyan embert, aki szintén kopasz, nagydarab, és másokkal, köztük velem is, elég szemét módon beszél és viselkedik, mások előtt is. És az a durva, hogy még felnőtt nőknek is mennyire bejön ez a stílus, mivel röhögnek, mint a majom.
24/24 anonim válasza:
Szerintem gáz az ő szemükben mert velem se akartak kikezdeni sosem. Helyette inkább levegőnek néznek és ha találkozom egy régi ismerőssel az utcán még a fejét is elfordítja rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!