Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Tényleg gáz ha a...

Lányok! Tényleg gáz ha a jófiú a partneretek?

Figyelt kérdés
Annyiszor megkaptam, hogy túl jó fiú vagyok. Ez most tényleg gáz manapság, ha odafigyelek a másikra és kedves vagyok, nem pedig belealázom a földbe minden nap? 24/f

2013. jún. 27. 23:51
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Persze! ne is azt képzeld el, hogy kis szőke vézna selyemfiúka, nulla önbizalommal, és határozottsággal.

Hanem egy arany középút. Olyan ember aki szimplán csak figyelmes.

2013. jún. 28. 00:18
 12/24 anonim ***** válasza:

"azért néha tudd rendesen megalázni, és ne tekints rá egyenrangú társként."

Ezt azért gondolod, mert csak azok maradnak veled, akik annyira hülyék, hogy ezt eltűrik.

2013. jún. 28. 00:22
 13/24 anonim ***** válasza:

"Ezt azért gondolod, mert csak azok maradnak veled, akik annyira hülyék, hogy ezt eltűrik."

Mert nagyon sok hülye nő van! És nem tinilány, hanem felnőtt nő.

2013. jún. 28. 00:30
 14/24 anonim ***** válasza:

A nők érettebbek elmondásuk szerint. Ez az érettség kimerül abban, hogy a rosszfiúkat keresik, mert ha nincs dráma egy kapcsolatban, akkro az unalmas (az ilyenek a legbutább, hobbinélküli emberek), akkor legyen a pasinak saját lakása, kocsija, jó munkája.

Ha mindez meg van, akkor nyerő vagy.

Sajnos a lányok és nők 90%-a (de lehet hogy több) korlátolt. Buta. Nekik az érettség annyit jelent, hogy a pasi tartsa el őket, míg babáznak. Ezért választanak 10+ évvel idősebb hapsit.

Ja és mivel em tudják magukat semmivel sem lefoglalni, mert nincsen életcéljuk, meg semmi nem érdekli őket, kell a dráma a kapcsolatban. Egy jófiú nem drámázik, tehát uncsi. A háza, kocsija ellenére is.

2013. jún. 28. 08:28
 15/24 anonim ***** válasza:

"Ja és mivel em tudják magukat semmivel sem lefoglalni, mert nincsen életcéljuk, meg semmi nem érdekli őket, kell a dráma a kapcsolatban. Egy jófiú nem drámázik, tehát uncsi. A háza, kocsija ellenére is."

Azt hiszem, ezt aranyba kellene foglalni! Megadtad a kulcsot a nők egyik nagy titkához. Vannak nők, akik sportolók, üzletkötők vagy bármi más olyannal foglalkoznak, ami leköti őket és érdekes módon nekik megfelel a normális jófiú is.

2013. jún. 28. 08:47
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

#12: tévedsz. Boldog párkapcsolatban élek, és sikerült olyan párt találnom, aki abba a bizonyos maradék 10%-ba tartozik bele. Aki utálja, és nem is tartja - sem kimondottan, sem látens módon - vonzónak a bunkóságot, figyelmetlenséget. Aki vonzóbbnak tartja, ha a pasi figyelmes, megértő, alapos és kedves, mint ha lekezelő, bunkó, vagy akár csak simán figyelemtlen.

De attól, hogy én rátaláltam egy ilyen csodálatos párra, attól még látom, hogy a nők ~90%-a nem ilyen. Mert ugye ha egy pasi figyelmes és törődő, akkor már papucs. Ha ad a nő véleményére, netán még fontosnak is tartja azt, urambocsá' rá is kérdez, akkor már önállótlan teszetosza. Ha figyelembe veszi a nő véleményét, akkor önállótlan. Ha vannak érzései, kimutatja, elmondja, és nem egy érzéketlen tuskó, akkor már kislányos. Ha pedig normális és hűséges, akkor az úgy "unalmas". Sajnos ez a nők többségére igaz. Aztán persze sírnak-rínak, hogy mennyi probléma van a kapcsolatukban, meg hogy nem boldogok, meg stb. De ha jön egy olyan férfi, aki mellett boldogok lehetnének, az nem kell.

2013. jún. 28. 09:22
 17/24 anonim ***** válasza:

nem értem.. mindenki vagy az egyik szélsőséges lehetőséget nézi vagy a másikat, azaz hogy vagy nyálas és a seggét is ki kell törölni helyette, mert olyan muja. a másik meg hogy agyba főbe veri a barátnőjét/ feleségét.

nekem igenis az olyan pasik tetszenek akik FÉRFIASAK!

vőlegényem is ilyen, magas nagydarab kopasz ha ránézel egyből az jut eszedbe hogy úristen ez egy vadállat. de velem más. persze idegenekkel is máshogy viselkedik, de nekem ez tetszik hogy csak én ismerem a gyengéd oldalát, ez így van rendjén.

én azt vallom hogy " a nők nem szeretik ha a kiskutya sétál vele, vagy ha egy üvöltöző majom,

a nők azt szeretik ha csendben ott lépked mellettük a tigris!"

ez RÁM legalábbis nagyon igaz.

20/L

2013. jún. 28. 09:34
 18/24 anonim ***** válasza:

"persze idegenekkel is máshogy viselkedik, de nekem ez tetszik hogy csak én ismerem a gyengéd oldalát, ez így van rendjén."

Remélem, ez alatt nem azt azt érted, hogy másokkal meg kőbunkó!

2013. jún. 28. 09:37
 19/24 anonim ***** válasza:
neked kötekedhetnéked van? mindenkitől kimásolsz egy sort és elemzed.:DDD természetesen ha olyan a helyzet akkor bunkó, ha nem olyan a helyzet akkor nem. miért reméled hogy nem bunkó? neked nem mindegy?:D
2013. jún. 28. 09:40
 20/24 anonim ***** válasza:

Távolról persze, hogy mindegy. Csak éppen láttam már ilyet a környezetemben. Van egy mondás, "madarat tolláról, embert barátjáról."

Tehát ha mondjuk xy-al ő úgy viselkedik, ahogy, akkor ne sértődj meg, ha mondjuk xy téged levegőnek néz!

2013. jún. 28. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!