Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért tartanak a csajok...

Miért tartanak a csajok rondának, csak én nem értem ezt a hú, én csak helyes fiút érdemlek, felszínes tini társadalmat?

Figyelt kérdés
Nem vagyok ronda, inkább csak átlagos külsőre, több lánynak bejöttem mrá, de ők nem ilyen agyonkent plázacicák voltak, inkább ők is csak átlagosak, rájöttem, hogy azok a csajok ilyen kényesek és válogatósak, akiket az ostoba csicskák elárasztanak facebooon bókokkal. De a sok csaj miért nem fogja fel, hogy nem a külső a lényeg, hanem a belső? MIért nem ismerkednek velem, aztán meglátnák, hogy jófej vagyok, mint más csajok és megszeretnének siámn, miért kell csak a leghelyesebb fiúknak esélyt adni, lányok?

2013. jún. 27. 15:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
Bocs, tényleg a mi hibánk, hogy a helyes fiúk keltik fel az érdeklődésünket és nem az átlagosak. Gondolom te se csúnya/átlagos lányt akarsz, hanem szépet. Elég logikus, nem?
2013. jún. 27. 23:45
 12/15 anonim válasza:

Lánykényt nyilatkozva,azért had védjem meg az én társadalmi rétegem:D

Tényleg vannak ezek a plázamacskák,rühellem öket...mondjuk érdekes,mert köztük is vannak olyanok,akiknek teljesen átlagos pasijuk van,de persze nagy részben gazdag fiúk...de mindegy milyen a pasijuk,mert 90%-uk menözésbõl pasizik...-____-

Na,de az én "rétegemröl" nyilatkozva:

Mi,átlagos lányok,szeretjük az átlagos fiúkat,és a meghitt kapcsolatokat.Nagyon szeretjük,ha egy fiú gyengéd,és nagyon fontos a humor.És nem csak a leghelyesebb fiúknak adunk esélyt!!:)

Szóval így átlagos lányként az agyonkentekröl nem tudok róluk sokat mondani,de az biztos,hogy nincs normális családjuk,akik "visszatartanák" öket...Nem kell velük fogldlkozni,lehet,hogy ök a szépek,de garantálom,hogy nem természetes szépségröl van szo!!!!!!!!!!!!

2013. jún. 29. 21:52
 13/15 anonim ***** válasza:
'12' Ezt ne vedd sértésnek de ha a lányok nemcsak a'Jóképű Fiúknak' adnak esélyt akkor látnék az utcán Lányt 'kevésbé jóképű Fiúval' De mivel nem láttam egyet sem így nem hinném hogy bármelyik lány is esélyt adna egy 'Magamfajta Ronda Fiúnak' 17/F
2013. aug. 8. 15:40
 14/15 anonim válasza:

9.!

Figyelj,én is ilyen vagyok. bunkónak tűnök,de ha valaki megismer akkor már teljesen más vagyok

2013. aug. 24. 23:21
 15/15 anonim válasza:
hopp,és a stílusod alapján nagyon bejössz!
2013. aug. 24. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!