Miért tartanak a csajok rondának, csak én nem értem ezt a hú, én csak helyes fiút érdemlek, felszínes tini társadalmat?
Lánykényt nyilatkozva,azért had védjem meg az én társadalmi rétegem:D
Tényleg vannak ezek a plázamacskák,rühellem öket...mondjuk érdekes,mert köztük is vannak olyanok,akiknek teljesen átlagos pasijuk van,de persze nagy részben gazdag fiúk...de mindegy milyen a pasijuk,mert 90%-uk menözésbõl pasizik...-____-
Na,de az én "rétegemröl" nyilatkozva:
Mi,átlagos lányok,szeretjük az átlagos fiúkat,és a meghitt kapcsolatokat.Nagyon szeretjük,ha egy fiú gyengéd,és nagyon fontos a humor.És nem csak a leghelyesebb fiúknak adunk esélyt!!:)
Szóval így átlagos lányként az agyonkentekröl nem tudok róluk sokat mondani,de az biztos,hogy nincs normális családjuk,akik "visszatartanák" öket...Nem kell velük fogldlkozni,lehet,hogy ök a szépek,de garantálom,hogy nem természetes szépségröl van szo!!!!!!!!!!!!
9.!
Figyelj,én is ilyen vagyok. bunkónak tűnök,de ha valaki megismer akkor már teljesen más vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!