Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Biszex/leszbi lányok! Szerinte...

Biszex/leszbi lányok! Szerintetek ez a lány akarhat vmit?

Figyelt kérdés

Van egy lány ismerősöm,aki az utóbbi pár hónapban elég sokszor a szemembe nézz,a hajamat igazgatja néha a ruhámat is,mellemet dicséri (jó más lányok is szokták,de vhogy többször szóba hozza)a hülyeségeimet elnézi,nagyon kedves velem ,hol ott kicsit lekezelő és bunkó is tud lenni másokkal,időnként én mondom neki,hogy lehetne finomabban is fogalmazni. A csajsziból nem nézném ki,hogy lenne rá hajlama,barátja is van egy jó ideje.De a viselkedését nem tudom hová tenni.

Facen sokat beszélgetünk,igaz hogy én írok rá legtöbbször,de beszélget velem szívesen.Most a nyár miatt egy darabig nem fogunk találkozni.Ma rákérdeztem volna,hogy miért nézzel mindig vhogy finoman megfogalmazva vagy vmi ilyesmi,de vhogy nem volt jó alkalom rá a beszélgetés során.

A másik,hogy szivesen kipróbálnám lánnyal és fogalmam sincs,hogy mit kéne csinálnom,milyen jeleket adjak neki.Persze lehet az egész viselkedését félre értem,de nekem fura az egész , sose viselkedett velem egy lány sem így,pedig jó részt lány ismerőseim,barátaim vannak!

Én is sokszor a szemébe nézek de vhogy ettől tovább nem jutottunk lehet ő is bizonytalan vagy fogalmam sincs.

Bár tényleg elgondolkodtam azon,hogy csak beképzelem ezeket.

Ti hogy látjátok???

bármilyen tanács,segítség jól jönne!

2013. jún. 25. 17:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Elsőre az ugrott be, hogy el kéne mennetek egyet bulizni egy társasággal, aztán 1-2 pohár után úgy is kinyílik a bicska, ha van valami.
2013. jún. 25. 18:17
 12/18 A kérdező kommentje:
Voltunk bulizni,én ittam is ,elég sokat voltam a közelében,de ö nem ivott pedig szokott,meg fàradt volt nem volt party hangulatba(hàzi buli volt)elvileg a nyàron megyünk újra bulizni majd a buli szervzöt megsürgetem,hogy ne nyàr végére szervezze a bulit :) :-D ,de am ott is nagyon sokat nézett :)
2013. jún. 25. 20:05
 13/18 A kérdező kommentje:
Csak remélem a kövi bulin,ha addig is nem történik semmi,majd ott jobb hangulatban lesz és kiderül :)
2013. jún. 25. 20:16
 14/18 A kérdező kommentje:
De ami fura,hogy ha talàlkozunk akkor nem ölel meg,nem ad 2-3 puszit,pedig sokaknak így köszön..annyira furàn viselkedik..az is lehet ő se tudja mit akar..
2013. jún. 25. 20:30
 15/18 A kérdező kommentje:
ami még eszembe jutott,hogy miért csinálja ezeket,hogyha állítólag nagyon boldog a barátjával,amikor beszélgetünk róla is beszél és nem értem,hogy ha boldog akkor miért viselkedik így velem..mert komolyan azt hiszem,hogy akarna vmit..
2013. jún. 26. 15:40
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem többet látsz az egészbe, mert neked bejön. Sok leszbi/biszex viselkedik így, de sokszor esnek pofára, mert nem veszik észre, hogy a lány csak szimplán kedves vagy ilyen közvetlen. Aztán jön az, hogy, persze, mert mással bunkó, csak velem ilyen, de ez is csak képzelgés.

Ha meg akarod tudni, az lesz a legjobb, ha felhozol lány-lány témát, pl. elmeséled, hogy az egyik barátnőd épp most kért tőled tanácsot, mert összejött egy másik csajjal. Ez nyilván csak kitaláció, de figyeld a reakcióját vagy véleményét. Másik: a barátnőm egy buliban lefeküdt egy csajjal. Ugyanez vonatkozik erre is, de ne hagyd, hogy 1-2 szóval elintézze, próbálj belemerülni, de ne annyira feltűnően. Ha élből fújol, akkor nincs benne hajlam, ha nem szól semmit, akkor 2 opció van: vagy elhallgatja, hogy neki is vannak ilyen szándékai vagy szimplán csak nem érdekli a dolog.

2013. jún. 27. 19:23
 17/18 A kérdező kommentje:

gondolom,hogy lehet többet gondolok bele,sőt...

egyszer volt osztályszinten egy olyan,hogy egyik osztálytársunk full részegen smárolt egy csajjal amit mellesleg nem tudtam és amikor az egyik oszt.társam mesélte meglepődtem(de ő nem volt itt,mert elment a suliból)

na mindegy direkt figyeltem a reakcióját,nem nagyon csinált semmit..

de vhogy majd felhozom neki,én nem akarok pofára esni igazából,mert nem vagyok azért 100%-ig biztos,hogy akarna vmit, meg fel se merült volna benne,de már 3 éve jött az osztályba,beszélgettünk de elég keveset,de úgy fél éve kezdett kedvesebb lenni velem,többet beszélgettünk,mellém ült,de az osztályban semmi se változott ami kiválthatta volna azt belőle,hogy velem jóban legyen..régebben nem nézett,azt észre vettem volna..

na mind1 köszi,hogy segítesz így van egy külső szemlélő :)

amúgy az ötletem az,hogy mutatok neki egy videóklippet amiben két csaj tapizza egymást meg smárolnak majd megkérdezem a véleményét erről :)

2013. jún. 27. 19:50
 18/18 A kérdező kommentje:

amúgy tegnap beszéltünk facen és hát elég sokat beszélt a barátjáról,hogy nyáron félig hozzá költözik,amikor írta akkor elgondolkodtam az egészen,hogy tuti nem akar semmit tőlem..de viselkedése akkor is túl furcsa nekem..lehet csak szimplán kedves velem vagy tényleg akar vmit..

majd kiderül mi lesz,bár,hogy mikor találkozok vele azt nem tudom..

2013. jún. 27. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!