Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit akarhat ez a lány?

Mit akarhat ez a lány?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A sztori röviden.:

Van egy lány aki megkeresett facebookon sokat beszélgettünk, jókat nevettünk. Egyszer találkoztunk akkor is jól elbeszélgettünk. Nekem már rég óta tetszett a lány így számomra ez valóra vált álom volt. Mint kiderült a lánynak van fiúja. Mikor ez kiderült elmondtam, neki, hogy mit érzek és én többet szeretnék mint barát. Ekkor nem mondta nyíltan, hogy felejts el, csak annyit, hogy egyszer majd biztos megtalálom akit keresek. Azóta nem sokat beszéltünk. Én meg lassan kezdtem beletörődni, hogy így jártam és ez van. Aztán valamelyik nap haver mondta, hogy dumált a lánnyal aki mondta neki, hogy ismét ki akar hívni, hogy találkozunk, dumáljunk. Csak emelett még azt is írta, hogy nem szarik a fejemre, mert attól, hogy nem tetszem neki, még lehetek jófej meg okos.

Na ezzel haver jól összekavarta megint a fejem... Mit akarhat a lány? A személyiségem bejönne neki, de a külsőm nem vagy mi?

2013. máj. 28. 19:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

a személyiséged bejön neki. mint egy jó barát, de nem mint A Dugó Barát. :(

tudom, énis így csinálok ha valaki csak barátzónába kell

2013. máj. 28. 19:54
 2/14 A kérdező kommentje:
Értem... Csak nekem meg elég, szar érzés, hogy többet érzek iránta mint barát, aztán találkozgatunk. Mert ugye a csak barátok az egyik félnek mindig nagyon fáj...
2013. máj. 28. 19:56
 3/14 anonim ***** válasza:
Van fiúja. Valószínűleg ő jobban bejön neki.
2013. máj. 28. 20:00
 4/14 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam, de a több mint barát alatt nem a szexre gondoltam... Komoly kapcsolatot szerettem volna...
2013. máj. 28. 20:01
 5/14 anonim ***** válasza:

A válasz: A Csaj veled csak dugni akar!

Ha tetszik a csaj használd ki a lehetőséget, próbáld meg lekapni és látod majd valójában "mit akar"

6/14 A kérdező kommentje:
Ez igaz, hogy van fiúja, csak nem egy olyan kijelentése volt amiből erősen arra gondoltam, hogy Ő is többet akar...
 7/14 anonim ***** válasza:

a csaj se dugni, se komolyat nem akar.

csak lelki támaszt.

ha dugni akarna, azt mondta volna hogy a külsőd jön be neki.

a szép személyiségéért nem fekszünk le valakivel... csak ha mindenét szépnek látjuk hozzá

2013. máj. 28. 20:03
 8/14 anonim ***** válasza:
szerintem azt akarja, hogy megdugd, aztán akar dönteni kit választ. Csak azt akarja, hogy úgy legyen megdugva, mintha azt te szeretted volna :)
2013. máj. 28. 20:04
 9/14 A kérdező kommentje:
Őszintén megmondva, ha előállna a szexxel elutasítanám... Pedig gyönyörű lány, de mint írtam nem ágyast akarok.... És ezt minden féle ferde hajlam nélkül írom...
2013. máj. 28. 20:05
 10/14 anonim ***** válasza:
nézd, ha a lánynak nem is jössz be, akkor is kijelentheted, hogy megvolt, ne légy búza, hanem cselekedj!
2013. máj. 28. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!