Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen rendes lány vajon akarhat barátot?
Csinos,de nagyon csendes,visszahúzódó.Szinte csakis lány haverjai vannak,hozzájuk megy el néha,de buliba,szórakozni soha.Jól tanul,okos,vannak tervei.Szokta a fiúkat nézegetni,és mint láttam Szürke 50 árnyalatát olvasta nemrég,romantikus filmeket néz,de szinte sose beszélget fiúkkal.
Egy ilyen lány vajon vágyik barátra,kapcsolatra?
17 éves.(egy sporttársam)
"sporttársam"
Hát persze,hogy az.
Biztos ő is vágyik valakire,csak bátortalan.
hát ha a szürke ötven árnyalatát olvassa (amit mondjuk nem értek,hogy értelmes nő miért tenné, de nézzük el neki,mert még fiatal) akkor nem csak barátra meg kapcsolatra vágyik hanem a jókislány külső alatt valószínűleg eléggé vadmacska ^^
persze valószínűleg óvatosan kell megközelíteni, legyél vele udvarias és előzékeny, udvarolj neki hagyományos módon, aztán majd a hálószobában nem kell játszani az úriembert :D
Sporttársam,igen.
Úszunk.
Én fiú vagyok,szintén 17 és azon gondolkoztam,hogy bepróbálkoznék nála,de lehet,hogy nem is akar barátot..
Nem! Az ilyen lányok szűzen akarnak meghalni... -.-
----------
Persze, ismerkedj meg vele! ;) Hajrá!! Ne zavarjon, ha a barátnőivel van, hívd félre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!