Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon akarhat valamit vagy csak szórakozik?
Figyelt kérdés
Az mi hogy udvaroltam egy csajnak, de szart rám, most meg véletlenül láttam buliban, és néha összeakadt a tekintetünk, rám is mosolygott, és odajött megpuszilt, miközben valami kannal táncolgatott. De láttam hogy néz, majd amikor ránéztem hirtelen elkapta a fejét.
Én is egy másik csajjal voltam, és valahogy mindig a közelemben volt, és ott rázta a s€ggét kb >30cm-en belül volt. Én már túltettem rajta, de ott legszívesebben belemarkoltam volna úgy a fenekébe hogy ihajj.
2012. okt. 21. 02:16
1/7 A kérdező kommentje:
ja a kérdés: mér nem vallja be hogy tetszek neki? ezen kívül elég sok egyértelmű jelet küldött.
2012. okt. 21. 02:19
5/7 A kérdező kommentje:
hát lehet hogy ribanc, de a gyerek akivel táncolgatott, egyszer sem smárolta le, meg még nem is tapizta annyira.
amúgy megkúrnám tény, hazahoznám megkúrlak-ba.
2012. okt. 21. 02:26
6/7 anonim válasza:
A srác a wc-ben lerendezte vagy otthon.
Mi a kérdés? Itasd le, aztán toljad mint a lopott biciklit!
7/7 anonim válasza:
Szerintem ő is azt akarja amit te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!