Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szórakozik? Vagy akarhat vmit? (LENT)
Ha érdekelnéd akkor kicsivel több lelkesedést mutatna irántad, legalábbis én már korábban elhívtalak volna valahova kettesben ahol meghittebb, vagy min. annyi h megkérdezem h érdekelne e egy ilyen találka.
De ahogy elnézem mindketten még éretlen kölykök vagytok, nem kéne beleugrani az első hülyébe aki szembejön.
Nem tűnik túl lelkesnek. Szerintem úgy van vele, hogy ha összejön, jó, ha nem úgy is jó... Valamivel el kell ütni az időt.
Ha tényleg annyira bejönnél neki, akkor legalább válaszolna.
Szia! Én emailből vok.
Szóval én is úgy értem, hogy, ha nem is válaszol az sms-re, meg azt mondja, hogy "lehet róla szó", akkor én sem foglalkoznék vele. Jön majd az a srác nemsokára, aki nagyon meg fog becsülni, éa szeretni fog téged viszont. Ne pazarold rá az energiádat, sokkal többet érsz biztosan, minthogy fuss olyan után, akinek csak az üres idejét töltenéd ki. Iszonyatosan boldog leszel, ha valaki viszont fog szeretni, szerelemből!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!